Hány kalória van ebbe a spagettibe?
Figyelt kérdés
Egy tál spagettibe hány kalória van körübelül. Összetevök: Tonnhal,sűritett paradicsom és tészta. Ne kérdezzétek mi hány gram mert nem tudom nem othol ebédeltem. Egy normális támyéral ettem2017. máj. 17. 14:11
1/3 anonim válasza:
ennyi erovel a google-be is beirhatad volna :))))))
2/3 anonim válasza:
Ezt mi nemtudhatjuk.Fugg a tesztatol fugg mennyi volt a hus is..En multheten etteremben ettem es elvileg egy adag 400g ugyhogy 700kcalnak szamoltam de sose tudom meg hogy mennyi volt pontosan,lehet h 500 de a 900-1000sem kizart.Ilyenkor jobb ha inkabb nem szamolunk ugyse tudjuk pontosan.Ezert a legjobb otthon megfozni es lemerni es konnyen kiszamithato.
3/3 anonim válasza:
a tészta mennyisége a döntő ennél a kajánál. 100 g tészta 350 kcal és 70-75 g CH. a paradicsomszószok is sok esetben cukrozottak. egy tál spagetti simán lehet 600-1000 kcal is akár. diéta időszakában soha nem eszek olyan helyen, ahol nem tudom mi mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!