Utolsó öt kiló?
Figyelt kérdés
165 cm 58 kg vagyok. Heti 0,5-1 kg-t fogytam eddig. Amúgy 70 kg voltam egy éve. 50 kg szeretnék lenni nyárra. 1300 kcal körül eszem , és ebből néha lemozgok 200 kcalt. Mit javasoltok még? 20/L2017. ápr. 10. 08:06
1/3 Medino válasza:
A vízbeviteledet, ha napi 2-2,5 literre növeled az is segít. Esetleg, ha tudsz reggel étgyomorral futni néhány kilométert az sokkal gyorsabban fogyaszt, mintha napközben, este mész.(Természetesen nem muszáj futni bámilyen más kisebb intenzitású kardio gyakorlat megteszi) :)
2/3 anonim válasza:
ha 165 cm vagy és lemész 50kg-ra, akkor le fog állni a mensid. Ezt kalkuláld bele. Atletikus alkat vagyok, 165 cm-mel és 53kg -ra kellett felhíznom, hogy megjöjjön. For your information.
Amúgy nagyon soványnak fogsz kinézni, tartsd az 53-at szerintem (és még ez is kevés)
3/3 anonim válasza:
1300 kcal körül eszel és ÍGY edzel? Nem lennék a tested helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!