Miért mondják, hogy a stevia kalóriamentes?
Igen, dagadt tehén vagy, jól látod! Ha mostantól csak 2-3 naponta eszel annyit, hogy ne ájulj el, akkr nyárra talán vállalható alakod lesz!
(komolyan ennyire hülye vagy? Voltam anorexiás én is, de én legalább reálisan láttam a kórosan sovány testemet...)
Kipróbáltam már minden édesítőt, de nekem semmi nem pótolta a kristálycukrot... most mondok egy szar közhelyes példát, de a 94 éves nagymamámnál voltam, aki éppen lapátolta a kristálycukrot a kávéjába, mikor megvilágosodtam...
Szóval oké.. terjed neten ez a fos, hogy minden baj oka a cukor... meg egészségtelen, meg el kell hagyni...
Rész igazság...
Nagymamámnak 1kg kristálycukor kitart 1-2 hónapig, attól függ, hogy süt e sütit...
Nálunk 3fős családban régen elfogyott 10kg 1-2hónap alatt...
Nem a cukorral van a baj, hanem a rohadt mértéktelenséggel...
Szokj le arról, hogy minden szart édesítesz... azt ami meg KELL azt édesítsd a régi jó cukorral és szard le ezt a divathullámot, hogy mindent valami szarral kell édesíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!