Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Megehetem a pizzát?

Megehetem a pizzát?

Figyelt kérdés

Vannak a boltokba ilyen gyorsfagyasztott pizzák és gondoltam hogy így fogyókúra alatt csinálhatnék e egy olyan napot ahol megeszek 2 pizzát. 100g/192kcal és egy pizza 300gramm

Tehát aznap 1152 kalóriát ennék.

Megehetem vagy inkább ne? köszi

2017. márc. 16. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
csodálatos ötlet
2017. márc. 16. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

És hol vannak az értékes tápanyagok???? Ugyanazt csinálod mint a barátnőm..... Csak ő az abonettet/puffasztott rizst zabálja, nem sejtve, hogy mennyi szénhidrát van benne.

Én nem szólok bele az ötletedbe, de jobban tennéd, hogyha inkább egy szeletet ennél és mellé fehérjét, rostot, vitaminokat.

2017. márc. 16. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, hogy ha arra vágysz, akkor nyugodtan tarts egy ilyen napot.

Nem 1 napon áll vagy bukik a diéta. Viszont, ha hosszú távon megtagadsz magadtól mindent, ami jól esik, akkor falásrohammal fogsz kompenzálni, és ha abbahagyod a diétát, vissza fogod hízni, amit leadtál.

Én is úgy fogytam, hogy semmilyen ételről nem mondtam le, amit szeretek, csak a mennyiségét korlátoztam.

1152 kcal pedig egyáltalán nem sok egy napra, alapból 1200 kellene, hogy legyen a minimum.

2017. márc. 16. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem miért nem elég egy db?
2017. márc. 16. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha egyébként egészséges életmódot folytatsz, 1-2 csalónap simán belefér. A fogyókúrát nem zavarja meg. Én is szoktam kb 2 havonta egyszer enni mirelit pizzát, az ráadásul 800 kalória. Annyi, hogy reggelire és vacsira ilyenkor összesen 400 kalóriát eszem mellé, aminek 80% zöldségből áll. Nekem max annyi bajom lesz ettől, hogy fáj a hasam tőle...elszoktam a fehér liszttől.
2017. márc. 16. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel semmi taperteke nincs nem igazan javasolnam..csalonap azt jelenti hogy rendes kajalas mellett kicsit nasozol ez azt..nem azt hogy bezabalsz egy kilo pizzat..egeszseges kajalassal ilyen eszedse jutna..valamit rosszul csinalsz
2017. márc. 16. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!