Sos! Tegnap esti pizzat nem volt hütöben megehetem ma este? Rendelt pizza nem lesz bajom? Kismami vagyok
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 18:26
2/11 anonim válasza:
Nincs baja, ha nincs rajta romlandó feltét. Gomba, tojás, stb.
3/11 anonim válasza:
Én inkább kihagynám. Lehet, hogy nincs rajta olyan, ami romlandó, de azt sem tudod biztosra, mennyire van jól átsütve, milyen adalék-anyagok vannak a tésztában, amelyek esetleg már bomlásnak indultak.
4/11 anonim válasza:
süsd át és akkor nyugodtan megeheted, Csak ha gomba van rajta akkor ne.
a pizzériából nem hiszem, hoyg ne frisset hoztak volna.
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy furán fog hangzani de ha van kutyád vagy macskád adj neki belőle egy darabot ha megeszi akkor még jó! Az állatok nem esznek romlott kaját!
7/11 anonim válasza:
Én egy napig hánytam múltkor egy sajtos alapon tengeri kütyüs pizzától ami 5 órát volt fűtött helységben. Felejtsd el!
8/11 anonim válasza:
Az egy tévhit, hogy a kutyák nem esznek romlott kaját. Mégpedig súlyos tévhit. Jó, a messziről bűzlő több hetes zöld meg kék húscafatokat lehet, hogy nem, de a nyálkás, savanyú szagú felvágottakat minden további nélkül. És még bajuk sem lesz tőle. A saját kutyám pont ma zabált fel egy liter másfél hetes csülkös bablevest. Jóllehet nagyrészt hűtőben volt, de azért másfél hét után én nem igazán enném meg. A kutyának viszont teljes nyugalommal oda merem adni, mert tudom, hogy nem lesz tőle semmi baja, sőt, még fincsi is neki, mert amúgy nem kap ilyen jó füstölt csülköket.
9/11 anonim válasza:
Eleg nagy szégyen, hogy kutyádat romlott kajára szokattad! Az enyém meg nem enné! Csak a frisset!
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem szégyen, és senki nem szoktatta rá, nem ilyesmin él. Pusztán megjegyeztem, hogy TÉVHIT az, hogy a kutyák kimutatják egy étel romlottságát. Ez alapján kiindulni nem bölcs dolog, mert igenis megeszik a kétes állagú cuccokat is. Továbbá az is tévhit, hogy a kutya tudja, mi jó neki és mi nem, a mérgező dolgokat pedig nem eszi meg. Ezzel a tévhittel is gyakran lehet találkozni, pedig semmi alapja nincsen. Ha így lenne, akkor szegények nem innák meg a fagyállót vagy nem pusztulnának bele a szőlőbe, amit egyébként nagyon szeretnek és szívesen fogyasztanak, jóllehet mérgező számukra. A csokoládéról nem is beszélve (mondjuk abba szerencsére nem döglenek bele, mint a szőlőbe, ha hajlamosak rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!