Tejfölös babfőzelék hány kalória lehet ha csülökkel főztem és van is benne de azt nem eszek?
pont hogy a hus nem hizlal es a tobbi igen
egyebkent ezt senki nem fogja tudni megmondani
A töménytelen zsírral van a baj, ami a főzelékbe belefőtt. Én összesen egyszer főztem így bablevest, inkább kiöntöm a főzőlevet, mert nagyon durván zsíros.
A húst megeheted. (Egyébként a főzeléket is, csak ne legyenek illúzióid, és máskor kerüld.
Bazzzmeg... Csak attól függ mennyit eszel belőle... egy tányérral, vagy egy 7l-es lábost?
A csülkös bableves pont nem hizlal... nade a kenyér, amit mellé eszel az biza nagyon.
Reális lehet az a 337 kalória. Ha belegondolsz: tejföl, csülök, talán rántás(?) is van a babfőzelékedben....zsíros és kalóriadús.
100 g csirkemellben van kb. 110 kalória.
A bab rettentően kalória dús, ugyan úgy ahogy a rántás hozzá. A répa cukortartalma is lehet igen magas.
Külön-külön nézd meg a kalóriatáblázatban amiket beletettél, majd szorozd fel a tömegével és tádáááám,mégvan,hogy pontosan az X liter leves hány kalóriát tartalmaz. De ez kifejezetten egy olyan étel,ami sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!