Csak engem nem telítenek ezek az ételek? Normális, hogy csak éhezéssel sikerül a fogyás?
Figyelt kérdés
Pár napig nagyon nehezen valahogy kibirom,hogy kb 1200kalóriát eszem egy nap,de a harmadik napra már olyan éhség és farkasroham van rajtam,h kb 4000kkaloriát megeszem akár egyszerre. Nem eszem se cukrot,se lisztet,próbálok egészségesen és sok zöldséget. Teleeszem magam majdnem 300g földimogyoróval,2-3doboz cottage cheese-el,kölesgolyóval,zöldségekkel,íróval,májkrémmel,tejföllel és citrommal van,hogy zabot is eszem vagy babkonzervet és mégsem laktatnak. Szedek krómot is. Mit csináljak,hogy ne kínozzon az éhség?
Nő vagyok170cm/50kilo
2017. febr. 7. 07:58
11/13 anonim válasza:
Alultáplált vagy. Azért nem fogysz és azért van falási rohamod.
Híznod kellene legalább 5 kilót és zsírt is nem csak izmot és ezután normális étrenddel tartani tudnád az alakod falási rohamok nélkül.
12/13 A kérdező kommentje:
65kilorol indultam en is. Regen elég izmos voltam,nagyon sokat sportoltam,mára már nincs erőm hozzá:/De utaltam magam,mert hatalmas volt a mellem. Még mindig elég nagy mondjuk es gyűlölöm.
2017. febr. 12. 14:53
13/13 anonim válasza:
Beteg vagy. Keress fel egy pszichológust és egy dietetikust, hátha tudnak rajtad segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!