Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Normalis kaloriaszamolos...

Normalis kaloriaszamolos dieta alatt miert szedulok?

Figyelt kérdés

Magassag, testsulyhoz kiszamolt makrotapanyagok, es kaloriaszamolas alapjan dietazom. Sosem vagyok ehes, 5-6 eszem egy nap. Megis ebed utan delutan elkezdek szedulni. Olyan furan huz a fejem. Aztan meguzsonnazok persze szenhidrat is kerul belem es kis ido mulva elmulik.

Reggel delben es keso este nincs ez, csak ebed utan par oraval.

Nem kajakoma meg egyebek csak szimplan szedulok.

2017. jan. 30. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy ilyenkor eszel 1 kocka csokit. Ha attól elmúlik, akkor nem jó az ebédre fogyasztott szénhidrát-mennyiség.
2017. jan. 30. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha csak uzsonnára eszel szénhidrátot, akkor azért szédülsz, mert délelőtt is kéne.

Egyébként mennyi kalória jött ki egy napra?

2017. jan. 30. 17:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Dehogy csaj uzsira eszem CH-t. 😃

Minden etkezesre ki van szamolva.

Reggel kabe 50 gr, tizoraira 30 gr, delben 50 gr korul, uzsi is 30 korul aztan vacsi elott eszem valami zoldseget igy jon ki a 180 gramm/nap.

Mondjuk az elso valaszolonak igaza van. Ma csak 31 gramm CH sikerult ebedre.

Mondjuk mar maskor is elofordult ez, akkor valoszinu keves az ebednel a CH.

Kiprobalom holnap, hogy tobbet egyek aztan ha ugy is van szerules akkor elnezek dokihoz.

2017. jan. 30. 17:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyebkent jelenleg 1800 kaloria korul eszem .
2017. jan. 30. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Pedig ez jónak tűnik, sem az 1800 kcal, sem az 180 g nem olyan kevés. De próbáld picit növelni az ebédet, vagy átcsoportosítani 10-20 g-ot. (Már ha lehet, mert mondjuk nem vagy cukorbeteg vagy IR-es.)

1.

2017. jan. 30. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszi igyekezni fogok ebedre tobbet enni. Ma is szerultem de ma mar egesz nap. Igaz baromi keves CH ettem. Egyszeruen nem kivanok mar annyi etelt es hat ugy jon ki.

Nem vagyok IR-es. 😊

2017. jan. 31. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!