Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy birtok minden étkezést...

Hogy birtok minden étkezést feljegyezni?

Figyelt kérdés
En füzetben vezetem,mert könnyebb így,mint netre pötyögni. De sokszor elcsúszok. Ti h csináljátok?
2017. jan. 29. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom... :D Már az életem részévé vált a konyhai mérleg, a papírlap és a toll. Reflexből megyek, mérek, írok és eszek. :)

Én kalóriabázisba írom mindig a lapocskáról. De szerintem egy idő után természetessé válik annak, aki csinálja.

2017. jan. 29. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha fontos a célod elérése, akkor ez a legkönnyebb módja az egészséges fogyásnak/izomépítésnek/súlytartásnak.
2017. jan. 29. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Én elöre írom, így pontosan tudom mit fogok enni és nem térek el töle. Ha igen, akkor meg utólag korrigálok.
2017. jan. 29. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem írom,csak mérek

Tudom hogy ha ebből és abból annyit eszek akkor a napi kalóriabevitel mennyi

Max ha 100 kalória +- van de ezzel is sokat mondtam

Tehát tudom h naponta mennyi kalóriát eszek amúgy is ,2 év után nem csoda

Van olyan napom amikor kevesebb a kalória ,van amikor több

Makrok is jók

2017. jan. 29. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Többnyire minden nap ugyan azt eszem, de ha nem akkor is csak fejbe számolom a kalóriákat adott napra, soha nem írtam.
2017. jan. 29. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Kalóriabázis
2017. jan. 29. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Simán fel tudom idézni a nap végén, hogy mit ettem.

napi egyszer beírom a kalórabázisba és kész (napközben meg a legtöbb ételt meg tudom becsülni, így kb. tudom, mit fog kiírni a végén).

2017. jan. 30. 19:14
 8/9 Krisz85 ***** válasza:
szoftver, vidaone diet and fitness, saját adatbázis
2017. jan. 31. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Mielőtt megenném, odaállok a érleg mellé és lemérem, majd rögtön fel is írom a telefonos applikációba. Így legalább pontosan látom, hogy mennyi kalóriát készülök megenni és be tudom lőni, hogy aznap mennyire lesz szükségem. Mindent magamnak főzök és kimérek, így ezzel sincs problémám. Ha pedig uzsonnára csomagolok, akkor mielőtt eltenném, szintén a mérleg mellé állok, mérek, beírom stb
2017. febr. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!