Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az 52%-os ALKOHOLTARTALMú...

Az 52%-os ALKOHOLTARTALMú Tátrateában tényleg 31 kcal/100 ml van? EZ lehetséges?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt az infót találom. De hát ez lehetetlen.. A vodka alacsonyabb alkoholtartalmú, és több benne a kalória. Akkor egy feles kb 12 kcal, tudom mit csinálok szombat este.. :DD

(Tudom az alkohol méreg, és fölösleges kalóriát számolni ha iszom, de csak úgy érdekel, hogy mi erre a magyarázat)

2017. jan. 21. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 125 kcalt találtam, ahol csak kerestem
2017. jan. 21. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Elnézted, nem 31, hanem 310 kb a reális, mivel 1 deci vodka 230 kcalt tartalmaz kb, ebbe pedig több az alkohol, magyarul a kcal tartalma is több. 1g alkohol 7 kcal.
2017. jan. 21. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem nézte el a kérdező, myfitnesspal-en és kalóriabázison is ez az infó szerepel. Attól még tuti, hogy nem ennyi van benne... képtelenség. Én a helyedben maradnék a vodkánál szódával vagy más energiamentes itallal keverve. Apropó, nem lehet, hogy valamiért az az érték van fent, ami teával együtt van keverve? :D Ha jól emlékszem, másfél dl teához ajánlanak fél dl Tátrateát az optimális íz elérése érdekében. Úgy reálisabbnak hangzik a 31 kcal decinként. De lehet, hogy ez hülyeség :)
2017. jan. 23. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!