Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az alkoholokon miért nincs...

Az alkoholokon miért nincs kalória feltüntetve?

Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ki az,aki a kalóriákat nézi,miközben alkoholt iszik?
2016. dec. 30. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
A sörökön fel van tüntetve.
2016. dec. 30. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

Én is azt gondolom, hogy keveseket érdekel, akik isznak, bár azért szinte mindenkivel előfordul, max. kemény szálkásításkor kevésbé...

Viszont vannak adatbázisok, hozzávetőlegesen megtippelhető a dolog. Ha nem iszunk sokat, akkor nem sokat kavar be a számolásba.

2016. dec. 30. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Alkohol nem rontja az izom regenerálódást?
2016. dec. 30. 21:57
 5/6 anonim válasza:
69%
Én úgy gondolom azért mert nem mindennapi tápláléknak szánják hanem élvezeti szerként, és akkor sem olyan mennyiségben ami befolyásol egy étrendet.
2016. dec. 30. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Valószínű a tiszta szeszeken nem kötelező. A sörön meg nyilván azért van feltüntetve mert van benne pl maláta is.

Egyébként kalóriatáblázatban meg tudod nézni hogy pl egy 50%os pálinkában hány kcal van, elég sok egyébként. Én ha be akarok rúgni akkor a szeszfokot nézem mindig, nem a kalóriatartalmat, szerintem ezt a gyártók is tudják, azért nem foglalkoznak a kalóriatartalommal.

2016. dec. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!