Koplalással/éhezéssel fogytam le. Mit tegyek?
Sziasztok!
Az a probléma, hogy megszállottan próbálok lefogyni. Már csak 5kg lenne vissza. Koplalással fogytam le 6kg-t, de nagyon drasztikusan. Reggel maximum egy natúr joghurtot ettem, ebédre egy fél tányér levest vagy 1-2 szem gyümölcsöt. Délelőtt bevittem körülbelül 4dl folyadékot. Délután már sem az evést, sem az ivást nem engedtem magamnak. Most viszont változtatni szeretnék. Voltam dietetikusnál (egyéb betegség miatt), aki állított nekem össze mintaétrendet.
Igazából talán az a legnagyobb baj, hogy a mérleg megszállottja lettem. Ha egy nap vagy 20x nem állok rá, akkor egyszer sem. Éppen ezért nem eszem és iszok délután, mert akkor többet mutat a mérleg. Tudom, hülyeség. Valamint azt vettem észre, hogy ha délután eszek, akkor reggel több leszek, mint ha nem és ez megijesztett.
Most azonban rájöttem, hogy hülyeséget csináltam. Napi 5x fogok enni, 1300kcal körül a mintaétrend alapján. A folyadékbevitelt is növelni szeretném minimum 1.5l-re. Sportolni viszont nem tudok, egy hete műtöttek.
Ha most elkezdek normálisan enni, akkor vissza fog jönni minden, amit leszenvedtem magamról?
Jó,hogy beláttad mit csináltál rosszul.
Sok sikert és kitartást :)
1.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!