Hogy tudok le fogyni március-áprilisra 20 kilót?
Figyelt kérdés
Már májusban elkezdtem fogyózni, akkor 88 kiló voltam, most 75-77 körül vagyok, az első két hónapban nagyon akartam fogyni, és nagyon elszánt voltam, de aztán július vége fele, abba maradt a fogyás,mert elengedtem egy kicsit magam, nem híztam, de nem is nagyon fogytam. nagyon szeretnék lefogyni 55-60 kilóra a 170 centimhez, 14 lány vagyok. Probálok figyelni hogy egy nap ne egyek sokat, 1000-1200 kalóriánál nem többet. Sajnos mozogni nem nagyon mozgok, mert nagyon lefáraszt a suli, és időm sincs nagyon, de ennek ellenére mindenképp el szeretnék kezdeni elipszis járózni.(hasonló a sífutásjoz) Mit tanácsoltok, hogy fogyjak le áprilisra 20 kilót? Hány kalóriát egyek egy nap, és mennyit mozogjak? Mindenképpen kalória diétát szeretnék csinálni, mert nekem nem megy az hogy csak zöldsgeket meg gyümölcsöket egyek.2016. nov. 8. 17:43
1/3 anonim válasza:
"Mindenképpen kalória diétát szeretnék csinálni, mert nekem nem megy az hogy csak zöldsgeket meg gyümölcsöket egyek."
És ki mondta, hogy csak olyan hülyeséggel lehet fogyni? Hol a fehérje és az esszenciális zsírsavak a csak zöldség-gyümölcs diétából?
2/3 anonim válasza:
Ehetsz szinte bármit de mértékkel. Reggelizz bőségesen, akkor napközben nem kapsz falásrohamot, egyél sokszor keveset, így éhes sem leszel de fogysz is, este lefekvés előtt közvetlenül már ne egyél semmit, különösen szénhidrátot ne. Viszont arra vigyázz, hogy ne ess a ló túlsó oldalára, mert a te korodban eléggé veszélyeztetett az ember az anorexiára és a bulímiára
3/3 RigBy válasza:
Szerintem az nem kifogás hogy a suli lefáraszt én is suliba járok és nagyon rá kell gyurni
De ennek ellenére minimum 3 edzés vagy 4 delutan 5 körül amellett hogy külön órára is járok
Mindegy is enyit rolam
Elkezdtem gyúrni csirke mell dieta es leadtam 7 kg és nagyon jo érzés
NE LEGYÉL LUSTA MENJ ÉS MOZOGJ
a másik hogy ne akarj nagyon gyorsan fogyni mert a bőröd nem tud majd utána nyulani 0,5 kg/hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!