Tarka nyuszi kérdése:
Ez rossz reggeli?
Figyelt kérdés
Szerintetek baj ha reggelire Belvita jóreggeltet eszem fél pohár Danone Actiaval?2016. okt. 19. 05:49
1/5 anonim válasza:
Igazán megehetnéd a másik felét is a joghurtnak, nem azon múlik. Én biztos nem ezt enném reggelire, mert ez így magában 50 g szénhidrát, főleg gyors. Azzal meg az a baj, hogy a vercukrot felnyomja, az jó hamar le is esik utána az inzulin adag miatt, éhséget hagyva maga után.
Én több fehérjét és zsírt ennek reggelire, jóval kevesebb gyors szénhidrátot.
2/5 anonim válasza:
Activát edd meg, de egy egész csomag Belvitát? Vagy 2t? Mennyit?
3/5 A kérdező kommentje:
Egy egész csomag
2016. okt. 19. 07:57
4/5 anonim válasza:
Ha már szènhidràt, akkor zab+sovàny tej vagy vìz. Èn reggelire betolok 50 g zabot, bele egy kis mogyoróvaj, chia mag, lenmag. Tökéletes reggeli, èhes pedig nem nagyon vagyok tőle sokáig.
5/5 anonim válasza:
Nem bolti dolgokat ennék s nem merő ch-t, valamirevaló fehérje nélkül, amúgy mindenkinek más a jó. De nagyon tipikus, hogy a fogyózók szénhidrátot esznek szénhidráttal (kivéve, aki pl. fehérjét semmivel s koplal), miközben a testnek más kell. A szénhidrát is OK energiának, de miért nem eszel zöldséget, fehérjét? Ha neked így teljesen OK s a nap többi étkezésében ellensúlyozod ezt, akkor csináld, nem ideális akkor sem, de legalább nem lesz tápanyaghiányod. Az összbevitel s az adott ember igényei számítanak a legtöbbet, csak mondom, túl sok olyat láttam már, hogy csupa szénhidrátos az étkezések zöme vagy akár mind s ez nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!