Tarka nyuszi kérdése:

Ez rossz reggeli?

Figyelt kérdés
Szerintetek baj ha reggelire Belvita jóreggeltet eszem fél pohár Danone Actiaval?

2016. okt. 19. 05:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Igazán megehetnéd a másik felét is a joghurtnak, nem azon múlik. Én biztos nem ezt enném reggelire, mert ez így magában 50 g szénhidrát, főleg gyors. Azzal meg az a baj, hogy a vercukrot felnyomja, az jó hamar le is esik utána az inzulin adag miatt, éhséget hagyva maga után.

Én több fehérjét és zsírt ennek reggelire, jóval kevesebb gyors szénhidrátot.

2016. okt. 19. 06:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Activát edd meg, de egy egész csomag Belvitát? Vagy 2t? Mennyit?
2016. okt. 19. 07:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy egész csomag
2016. okt. 19. 07:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már szènhidràt, akkor zab+sovàny tej vagy vìz. Èn reggelire betolok 50 g zabot, bele egy kis mogyoróvaj, chia mag, lenmag. Tökéletes reggeli, èhes pedig nem nagyon vagyok tőle sokáig.
2016. okt. 19. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem bolti dolgokat ennék s nem merő ch-t, valamirevaló fehérje nélkül, amúgy mindenkinek más a jó. De nagyon tipikus, hogy a fogyózók szénhidrátot esznek szénhidráttal (kivéve, aki pl. fehérjét semmivel s koplal), miközben a testnek más kell. A szénhidrát is OK energiának, de miért nem eszel zöldséget, fehérjét? Ha neked így teljesen OK s a nap többi étkezésében ellensúlyozod ezt, akkor csináld, nem ideális akkor sem, de legalább nem lesz tápanyaghiányod. Az összbevitel s az adott ember igényei számítanak a legtöbbet, csak mondom, túl sok olyat láttam már, hogy csupa szénhidrátos az étkezések zöme vagy akár mind s ez nem jó.
2016. okt. 19. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!