Tovább kellene csökkentem a kalóriakeretet vagy be fog indulni a fogyás?
160 cm magas nő vagyok.
75 kg-ról indultam, napi 1200 kalóriával adtam le 17 kg-ot.
Volt már többször, hogy 1 hétig stagnált a súlyom, de utána megint megindult szépen, egyenletes a fogyás.
Most már több, mint 2 hete nem mozdul a mérleg, és 58 kg vagyok.
Csökkentsek a keretemen szerintetek, vagy megint átjutok majd a holtponton, ha továbbra is maradok az 1200-nál?
Szokott lenni csalónapom, pl most hétfőn is volt...
Hetente-kéthetente azért mindig van egy
Mennyit sportolsz?
Eloszor en azt emelnem meg.
Mostanában semennyit, de ez nem újdonság, már hónapok óta nem, de ettől függetlenül fogytam szépen ugyanúgy.
Viszont most esélyem nincs rá, mert egy nyári biciklis baleset miatt még mindig fáj a térdem, nem tudok se futni, se tornázni ettől.
"egy nyári biciklis baleset miatt még mindig fáj a térdem, nem tudok se futni, se tornázni ettől."
Bocsi, de ez kifogás.
Először is tisztázni kell, ha eddig nem történt, hogy mi a helyzet a térdeddel, tehát van-e sérülés, és ha igen, mi a teendő vele. Ha pedig nincs, akkor a fájdalom mi miatt van, és milyen mozgásformák képzelhetők el így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!