Miért nem fogyok tovább?
Elég egészségesen élek,zöldség gyümölcs csirke stb csak a szokásos. 3 hete lefogytam 52.5 kg-ra aztan visszajott par kilo (nyaralas) ,most 54 vagyok es nem mozdul mar lefele:(
Egyik nap probaltam hogy tobbet ettem,meg feher kenyeret hogy hatha a tobb ch majd segit ,de semmiii. Futok,es sokat tornazok. Otlet?
Nem minden egeszseges dolog hatasos dieta alatt.Marmint a gyumolcs egeszseges de dieta alatt max tizoraira fogyasztjuk kis mennyisegben...ilyenek mar alapbol blokkolhatjak a fogyast mert sulytartas es fogyokoru kozott nagy a kulonbseg..
A dieta meg alapnol sokszor elakad...mint irtad ket kilo ment fel nyaralason attol hogy elotte dietaztal akkor habzsoltal a szervezetedet meg nem kesztetted eleg ideig a sulyleadas elinditasara...huzamosabb ido kell hogy latszodjon,sot ha vekonyabb vagy megjobban ragaszkodik hozza...szval tisztan dietahoz hu egeszsegesen egyel jo sokaig es kardiozz,edzes se maradjon el...olyan nincs h majd nem ugy nezel ki ahogyan elsz..csak ahhoz ido kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!