Egyetemisták, sokat dolgozók! Akik egész nap nincsenek otthon és kis edénykékbe cipelik a kaját, hogy sikerül nektek ezt kivitelezni?
Most nyáron könnyebb volt az életmódom betartani.Viszont ez a mennyiség nem elegendő (?), ha már bejárok az egyetemre. 8-20ig van órám, és ha nem eszem, migrénem van. Ti hogy oldjátok meg?
20L
Előre tervezem az egész heti kajámat, amit meg kell, azt megcsinálom előre. Általában reggelire eszem tk. kenyeret sonkával, sok zöldséggel, a többit meg viszem magammal: tízóraira gyümölcs, ebédre amit épp főztem dobozban, uzsonnára általában valami túrókrém vagy túrós süti, vacsira már általában otthon vagyok, de ha nem, viszem azt is, salátát tonhallal/sonkával, stb.
Hát nem mondom, hogy kis helyet foglal, de nekem járható.
A párom munka közben eszik, mert nincs szünete reggel... Azzal elvan 9 órán át, ő ilyen. Akinek gyakran kell enni, annak trükkösebb, de a legtöbb munkahelyen bizonyára belefér a szünet. Suliban akár óra közben is esznek az elszántak, hátsó padban megoldható... De erre keveseknek van szüksége, azt hiszem.
Egy napra simán lehet elég ételt vinni, ha az ember nem salátán él. Nekem egy maroknyi étel elég napközben, de akinek a sokszorosa kell, az is magával tudja vinni s bizonyára bolt, büfé is akad az egyetem körül... A legtöbbek azért tudnak venni olyat, ami belefér nekik, nekem már nehéz, de én el tudnék vinni 3 napi hideg élelmet egy kis hátitáskában is.
A párom, amikor nem dobozolt, mondjuk 12 órás éjszakai műszakban megevett negyedkiló mogyorót. A te életmódodról mit sem tudok, de csak vannak neked is laktató ételeid...
Egy napig a tojás is eláll (igazából héjában hetekig is), a paprika, paradicsom, uborka is kibírja, míg megeszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!