Ha kb 3 hónaposra tervezett fogyókúrába kezdtem elég ha egy meghatározott ételmennyiséget eszek ( nyilván minőségit) vagy folyamatosan csökkentenem kell majd?
17/l 168cm 66kg
Kb 10 -12 kg ot szeretnék fogyni és a kérdésem az hogy ha szépen beindul a heti x kg fogyás akkor csak továbbra is folytatnom kell azt az étrendet vagy lassan lassan csökkenteni.. Emellett a másik kérdésem hogy ha ennyi idősen szépen lassan fogyok le nem túlzott mértékben akkor is megsínyli a testem, ? És a melleim amik most szépek B de inkább C- sek várhatóan teljesen eltűnnek?
itt rontja el mindenki. Szerintem már te is látod magadon, hogy becsavarodsz a kalóriaszámlálástól.
eddzél, és akkor jól fogsz kinézni
hazudsz magadnak is, menj dilidokihoz
kockás a hasad? egy nagy kocka?
mert 6nak kell lennie
Legalább fél évre tervezz, különben drasztikus lesz az erőcsökkenés,ami viszont nem tesz majd jót a versenyeredményeidenek.
Heti fél-egy kg fogyás az elfodható. Esetedben inkább fél kg lenne optimális. Az étrenddel kapcsolatban itt találsz infókat:
A melled valószínűleg kisebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!