Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ugye nem fogok elkezdeni...

Ugye nem fogok elkezdeni "raktározni"? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma csak 933 kalóriát fogyasztottam!! De nagyon bőségesen ettem, csak kevés kalória tartalmú ételeket. Eddig 4 étkezésen vagyok túl, reggeli tükörtojás pirítóssal, teával, tízórai étcsoki 3 kocka, ebéd durum penne és gombapörkölt, vacsora csirkemell savanyúsággal. Tehát nem éhezem, de beírtam ezeket a kaloriabazisba és csak 933 kcalt ír. Ma még edzeni is akartam volna :/ 1800 az alapanyagcsere értékem. Félek, hogy be fog lassulni megint az anyagcserém és leáll a fogyás, de ezt a mai napot már nem tudom megmenteni, max úgy hogy a makrókra nem figyelve bezabálok valamit. Tegnap is ugyanilyen napot sikerült produkálnom, az előtte való napokon sikerült 1500-1600 kalóriát megütnöm úgy hogx a makrók is rendben voltak.

Kérdésem: ugye ettől nem kezdek el raktározni? Nem vagyok éhes. 1-2 ilyen nap még nem lassítja be az anyagcserém?? Edzek ma vagy ilyen kevés kalóriával ne? Bocsi ha sokat írtam, de nem akarom elrontani a diétám.

2016. aug. 18. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:

1-2nap nem szokott mindenkinek bekavarni, de szerintem eddz és egyél még valamit. Figyelj a makrókra, lehet az pl.gombapöri penne nélkül, szerintem ok.

Vagy süss egy husit salátával edzés után, szite csak fehérje az egész. Vagy igyál proteinshaket. Mozogj, hátha attól megéhezel.

Simán rendbehozhatod, ne dőlj be a 6után ne evésnek, akkor eseéles, hogy rakározni fog!

2016. aug. 18. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:

1-2 nap nem gond, de tartósan ne koplalj. Az anyagcsere több nap koplalástól lassul be, olvasmányaim alapján.

Nekem ellentétes problémáim szoktak lenni, ha alig eszem, akkor is sok a kalória... :D S hiába tudok keveset enni, lerobbanok 1400 kcal alatt, ami nem poén.

Én edzenék és bedobnék valamit. Szerintem hihetetlenül könnyű bedobni ezer kcalt pluszban, de ez persze ember- és étrendfüggő.

2016. aug. 18. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!