A Csemege uborkaban mennyi kcal van?
Figyelt kérdés
A normalis ubiban amit piacon lehet kapni szoktam enni abban elvileg 10kcal/100g, de az osszetevoknel oda van irva a csemege ubinal(Kalocsai,6-9cm) h cukrot is tartalmaz, vagy az csak elenyeszo mennyisegben? Nagyon szeretem az ubit es akk ennek egy kicsit2016. aug. 15. 15:23
1/5 anonim válasza:
Én is szeretem, én is eszem. Kicsit óvatosan, de nekem napi 30 gramm a szénhidrátkeretem és amúgysem viselem jól a cukrot. Normál embernek kvázi tökmindegy az a csipcsup cukor, ami az uborkában van. Nincs benne sok, az édesítőt szokták megborítani, az iszonyú. Amiben alig érzed a cukrot (pedig kiérzed bármiből, mint én), na az még bele kell, hogy férjen. Kivéve, ha a "vallásod" tiltja a normál cukrot, nyomokban is.
2/5 anonim válasza:
Az a cukor a levèben van.Ha nem csöpög le akkor már van 12 kalória is :)
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
Akk 'lecsopogtetem' es ugy eszem.
Utolso, marmint ugye 12kcal/100grammra irtad? Koszi a valaszt.
2016. aug. 15. 21:33
4/5 anonim válasza:
Természetesen ne vedd komolyan a lecsöpögtetést nagyon :) a cukor valóban a lèben van szinte semmit sem eszel meg belőle.Ettől nem kell félni nyugi.
5/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a választ! :)
2016. aug. 16. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!