Anorexiás lenne?

Figyelt kérdés

Baratnőmről van szó. Szerinteem eléggé sovány és félek h anás...

A dereka 58cm, csípője 71cm, combja 45cm. Elvileg csak egy keveset akar fogyni, főleg hasról. Tény & való h kisebb korában dundi volt, s ez a hasa alján meg is maradt....de azért vékony! 162cm magas KB és 45kg. Napi 1100kcalt visz be (legalábbis legutóbb ennyit mondott...) Szerintetek e már anorexia lenne? 😶

Yaa,és 13 éves.

Köszönöm a választ előre is, ha tök mindjárt csatolok képét

2016. júl. 31. 18:04
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Teljesen lapos a hasa, kb nincs miből fogyni.

Proana oldalakat olvasgat... Figyelj oda rá, mert szerintem jó úton halad ahhoz, hogy anorexiás váljon belőle. Ne támadd le, de beszéld meg vele a dolgokat őszintén, nem jó ha titkolózik előtted. Tényleg vigyázz rá.

2016. júl. 31. 19:02
 12/18 anonim válasza:
65%
És én aggódnék az összevagdosott combja miatt is...
2016. júl. 31. 19:03
 13/18 A kérdező kommentje:

1. Naaa, ez sztem nem "nevetséges"! Igenis komoly.

2. Húst nem eszik, sportolni meg nem nagyon tud, mert autoimun betegsége+gerincferdülése van (így yógázik, meg azt mondta nekem, h később lovagolni fog)

3. Igen:(

4. No.1 nem én vok No.2 a barátnőm igenis 100as, nagyon erős lelkileg, pedig sok mindent átélt már...:(

5. Sajnos az...:(

6. Megvan a figyelmem, nem titkolózik,ezt mind ő mondta...⬆⬇

7. Már régiek...;(

És köszönöm az értelmes válaszokat! 💟

2016. júl. 31. 19:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Leírjam komolyan? Nem fog sokáig élni.

Hús, tojás, túró kell a fehérje miatt mert abból lesz izom.

A jóga, és a lovaglás olyan sport, amitől nem izmosodik, elfárad, de nem izmosodik.

A gerincferdülés izom hiányában napról napra rosszabb, ezért vagdossa magát, végül a csontok annyira rosszul nőnek, hogy a szívének nem lesz helye dobogni, a másik eset, hogy egész életében ágyhoz lesz kötve.

itt le van írva, hogy gyógyulhat meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__7814765-..

gumiszalag, fitball, minden ami hátedzés jól fog jönni.

anorexia, helytelen sport, vegaság, gerincferdülés ez mind napi kérdés különben ...

2016. júl. 31. 19:54
 15/18 anonim ***** válasza:
sportolnia kellene, hiába fogy, ha nincs rajta izom sose lesz feszes lapos hasa, beszéld rá a sportolásra inkább, és mivel vékony sokkal hamarabb meg fog látszani rajta a fejlődés, mint xy zsírosabb társainál
2016. júl. 31. 22:56
 16/18 anonim ***** válasza:

1. Elég vékony, de nincs rajta izom.

2. Kövérnek látja magát.

3. Fogyókúrázik, fogyni akar.

4. Vagdossa a combját (legalábbis úgy látszik).

Ezek alapján mondható anorexiásnak. Amúgy ha sportolna megfelelő étrend mellett, akkor az alakja is jobb lenne és a gericferdülése is javulna.

2016. aug. 1. 13:16
 17/18 anonim válasza:
Valaki nem attól anorexiás hogy sovány. Az is lehet hogy egy kis feltűnési viszketeksége van főleg mert tényleg pengézve van a lába ami arra utal mert olyan nagyon nagy problémája nem lehet egy 13 évesnek..
2016. aug. 1. 17:54
 18/18 anonim válasza:

Én picivel soványabb vagyok mint ő, mégsem vagyok anorexiás, beteges sem, teljesen jól érzem magam a bőrömben, bár az tény hogy nem ártana felszednem pár kilót :)

Amúgy most ahogy nézem a képet, amit róla küldtél, észrevettem hogy ugyan olyan bugyim van nekem is :D

2016. aug. 7. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!