Anorexiás lenne?
Baratnőmről van szó. Szerinteem eléggé sovány és félek h anás...
A dereka 58cm, csípője 71cm, combja 45cm. Elvileg csak egy keveset akar fogyni, főleg hasról. Tény & való h kisebb korában dundi volt, s ez a hasa alján meg is maradt....de azért vékony! 162cm magas KB és 45kg. Napi 1100kcalt visz be (legalábbis legutóbb ennyit mondott...) Szerintetek e már anorexia lenne? 😶
Yaa,és 13 éves.
Köszönöm a választ előre is, ha tök mindjárt csatolok képét
Teljesen lapos a hasa, kb nincs miből fogyni.
Proana oldalakat olvasgat... Figyelj oda rá, mert szerintem jó úton halad ahhoz, hogy anorexiás váljon belőle. Ne támadd le, de beszéld meg vele a dolgokat őszintén, nem jó ha titkolózik előtted. Tényleg vigyázz rá.
1. Naaa, ez sztem nem "nevetséges"! Igenis komoly.
2. Húst nem eszik, sportolni meg nem nagyon tud, mert autoimun betegsége+gerincferdülése van (így yógázik, meg azt mondta nekem, h később lovagolni fog)
3. Igen:(
4. No.1 nem én vok No.2 a barátnőm igenis 100as, nagyon erős lelkileg, pedig sok mindent átélt már...:(
5. Sajnos az...:(
6. Megvan a figyelmem, nem titkolózik,ezt mind ő mondta...⬆⬇
7. Már régiek...;(
És köszönöm az értelmes válaszokat! 💟
Leírjam komolyan? Nem fog sokáig élni.
Hús, tojás, túró kell a fehérje miatt mert abból lesz izom.
A jóga, és a lovaglás olyan sport, amitől nem izmosodik, elfárad, de nem izmosodik.
A gerincferdülés izom hiányában napról napra rosszabb, ezért vagdossa magát, végül a csontok annyira rosszul nőnek, hogy a szívének nem lesz helye dobogni, a másik eset, hogy egész életében ágyhoz lesz kötve.
itt le van írva, hogy gyógyulhat meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__7814765-..
gumiszalag, fitball, minden ami hátedzés jól fog jönni.
anorexia, helytelen sport, vegaság, gerincferdülés ez mind napi kérdés különben ...
1. Elég vékony, de nincs rajta izom.
2. Kövérnek látja magát.
3. Fogyókúrázik, fogyni akar.
4. Vagdossa a combját (legalábbis úgy látszik).
Ezek alapján mondható anorexiásnak. Amúgy ha sportolna megfelelő étrend mellett, akkor az alakja is jobb lenne és a gericferdülése is javulna.
Én picivel soványabb vagyok mint ő, mégsem vagyok anorexiás, beteges sem, teljesen jól érzem magam a bőrömben, bár az tény hogy nem ártana felszednem pár kilót :)
Amúgy most ahogy nézem a képet, amit róla küldtél, észrevettem hogy ugyan olyan bugyim van nekem is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!