Személyes tapasztalat hogy a kaloria szamlalas miatt sokat lehet fogyni?
A deficit miatt a test önmagát bontja, nagy deficittel gyorsan lehet fogyni, ez ilyen. Azért a koplalás sem jó, inkább mozogjon az ember, ha kicsi a kalóriaigénye.
Nem maga a számolás számít, hanem a kalóriaegyenleg. Persze informatív és segíthet, ha számolsz. Ahogy akadályozhat is adott esetben, szerintem nem embernek való és többet foglalkozom étellel miatta, ami kontraproduktív lehet. De ha valaki betart egy normális keretet s rendes ételeket eszik, annál ez jó módszer.
Sportolni sosem árt, igazából az egészséghez kellene.
Napi 1000 kcal mellett lehet fogyni havi 2 kilót, ha nem nagy az ember kalóriaigénye... Ha nagyobbacska az igény, akkor belassulhat az anyagcsere a koplalás miatt, bár így is maradhat elég egy kicsit tempósabb fogyáshoz...
Igen, kis kalóriaigénnyel, ami ad vagy 500 kcal-os deficitet. Vannak ilyen emberek, nem is kevesen.
Akinek normálisabb igénye van, annak pedig belassul az anyagcseréje egy kicsit, de lehet, hogy az már havi 3 kilót is fogy. Nálam pl. ez lenne a reális, az átlagosnál gyorsabb anyagcserével s még jópár kiló felesleggel. Igaz, alacsony vagyok és nincs sok izmom, de sokakra igaz ez.
Nyilván magasabb, súlyosabb embereknél nagyobb deficitet jelent a mozgás nélküli 1000 kcal. Kövérebben lehet, hogy fogytam volna heti 1 kilót ennyivel, csak kegyetlenül szenvedtem volna.
1000 kalóriával havi 2 kilót?
Ha nem értesz a dolgokhoz, akkor ne válaszolj.:):)
De, pontosan tudtam, hogy sokak 1500-1600 kcallal súlyt tartanak s így nyilván nem fogynak valami sokat 1000 kcal mellett. Mit nem lehet ezen érteni, nem tudom, de igaznak igaz.
Kérdező, 25 kiló felesleggel nyilván más a helyzet, neked már bizonyára koplalás lenne az 1000 kcal.
De kis édes:D
Nekem 10 kiló fölösleggel havi 4kiló ment le 1000kcal mellett.:)
Nem 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!