Hogy vágtatok bele az életmódváltásba? Hogy sikerül mindig kitartani mellette?
Nálam az a baj, hogy pár hónap után minidig meg borul a rendszer egy hónapra, és amit akkor lefogytam, visszahízom. Ez lelkileg kiborít már. Ti ezt, hogy kezelitek?
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó! Éhezteted 20 órán át? Lehet hogy fogysz, de akkor a szervezeted az izmot bontja. Szerintem a fitness és testépítők miért dobozolnak? Csupán azért, mert 3 óránként be kell vinniük azt a ch, fehérje, zsír mennyiséget amivel a testük kiegyensúlyozott.
Érdekes sokan vágynak Kiss Virág, meg Schönekker lászló testre, mégse képesek megérteni az alaptáplálkozás lényegét.
Lehet fogyni izomból is de lehet zsírból is . A kettő közt az a különbség, hogy lehetsz skinny fat és fit is. A testzsírszázalék az a nem mind1.
A következő képet ajánlom a kételkedő embereknek
a következő kép meg a testzsírszázalékról ad némi iránymutatást!!
El lehet dönteni, hogy melyik az egészséges.
Nem fogyok és nem bontok izmot :) Sok ember épít izmot napi 23, de sokszor alkalmi hosszabb böjtölésekkel, megvan a dolognak a tudományos háttere és a sok tapasztalat (24 óra fölött szerintem is bomlik az izom. könnyen visszaépül, de én azért ezt nem csinálnám. de van, aki minden héten tart egy 36 órás böjtöt és köszöni, megvan). Gyerekkorom óta nem reggelizek s nem úgy tűnik, hogy huszonsok év alatt elbomlottak volna az izmaim :D
Az időszakos böjtölés nem egy népszerűtlen dolog, s ennek megvan az oka, persze nem való mindenkinek.
Mivel nekem sokéves tapasztalatom van a rövidebb-hosszabb időszakos böjtöléssel, bizonyosan tudom, hogy nekem a 18-20 óra az ideális, nagyságrendekkel jobban érzem magam úgy, mint nagyobb evési ablakkal, fogyni pedig kizárólag így tudok, ha sok más feltétel is teljesül. Eszem ágában sincs szenvedtetni magam senki kedvéért, bár nem is látom, hogy kellene. Követem a testem jelzéseit, amitől a közérzetem és az energiaszintem is jobb, az edzés is jobban megy.
"Ha este 6tól reggel 6ig nem eszel semmit, akkor kb 12 órán át éhezteted a gyomrodat,, Kedvesem elárulom hogy amit megeszel azt folyamatosan szép lassan bontja le a szervezet
tehát ha este 6kór eszel és utána nem akkor nem éhezteted magad és én sokáig nem táplálkoztam este 6 után és fogytam 5 kgt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!