Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért vagyok mostanában...

Miért vagyok mostanában mindig éhes?

Figyelt kérdés

Csomószor rámtör az ègsègèrzet de inkább ijen sütiket csokit kívánok... De van hogy bármit ...zöldsègtől kezdve a pörköltig vmikor akkor is ha nem vok èhes... Ez normális ?!? Am 13/l vagyok.. Nem vagyok dagi de azèrt na...(43kg 157cm) ma csak èdessèget ettem pl...

Reggeli: 2 dl kakaót, 2 szelet tk kenyèr,1 ik fele nutellás,másik lekváros

Tízóraira 1 sajtos rúd

Ebèdre 3 szelet zebrás sütit

Uzsira 1 szendót tk kenyèrböl+ 4 szelet sütit(20gramm/szelet)

Vacsora alma.

Az a baj hogy holnap lesz a nèvnapom ès elvileg megyünk pizzázni+fagyizni szóval a honlapon is elèg rossz lesz kaja szempontjából.... Eddig normális kajákat ettem de most...mièrt van ez?

2016. ápr. 29. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Talán azért mert nincs egy normális szülőd se, aki egészséges normális kajákat tenne eléd.

Ha nem lenne otthonotokban édesség, akkor tuti, hogy nem kívánnád meg azt, ami csábítana téged!

Vagy, talán stresszes életmódot élsz mostanában és emiatt kívánod állandóan a kaját.

Fejlődő szervezet vagy, de azért mérsékelhetnéd az édesség iránti zabálhatnékodat. Ehetsz édességet, mindent csak MÉRTÉKKEL!

2016. ápr. 29. 18:54
 2/10 A kérdező kommentje:

N a szüleimmel èlek de m1... Mondom hogy n szoktam ennyi èdessèget enni csak az utóbbi 2 napban!!! Így nèz ki 1 normális napom: reggeli: zabkása vízzel 1 ek mèzzel vagy müzli tejjel

Tízórai: szendvics tk kenyèrből

Ebèd: menza

Uzsi: rántotta vagy lágy tojás vagy szendvics+ zöldsèg

Vacsi: 1 zöld alma.

2016. ápr. 29. 19:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem*
2016. ápr. 29. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Inzulin rezisztencia a dolog neve.

Müzli tejjel.....te jó ég.

2016. ápr. 29. 22:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi a baj a müzli tejjel dologgal??
2016. ápr. 30. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:

a müzli 40ban cukor,60%ban haszontalan tápanyag.

a tej gyulladásfokozó allergén.

ha te ezt a kettőt együtt eszed az gyakorlatilag az egyik legegészségtelenebb étel ami ehető.

valamint reggel alacsony az inzulinszint az egészség érdekében érdemes fokozatosan emelni.

a müzli tejjel viszont olyan vércukor emelkedést okoz,hogy nem lenne csoda a rendszeres fogyasztása mellett a cukorbetegség kialakulása.

2016. ápr. 30. 16:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Cukormentes müzli kezdjük ott...
2016. ápr. 30. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott kislány, hogy akkor rendesen, minden információt le kéne írnod, mert akkor, aki tudna segíteni, se tud, mert képtelen vagy részletesen leírni a dolgaidat!

Nyilván, ha leírtad volna, hogy cukormentes, akkor az előző kommentelő másképpen fogalmazta volna meg mondandóját!

2016. ápr. 30. 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:

cukormentes persze.

az ilyesmivel úgy csalnak,hogy mondjuk ráírják,hogy nulla% cukor,de 40% matodextrin,vagy dextróz,ami ugyanúgy cukor csak más a neve.

az egészséges müzlis kajálás az valahogy így néz ki-

teljes kiőrlésű zab,forró víz,összekever,hagyod hogy megszívja magát utána rá egy adag tojásprotein,összekever és eszik.

2016. ápr. 30. 22:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Mai reggeli nem müzli volt... Szendó volt tk kenyèrrrl sok zöldsèggel
2016. máj. 1. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!