Hány kalóriát egyek súlytartáshoz?
157cm vagyok 43-44kg 13/l
Sportolni annyit sportolok hogy biciklizés kb 20 percet (ma nm mert esik még minden), futni szoktam nèha,totnagyakorlatokat minden nap csinálok,este 20 perc nyújtással+10 perc hasizom gyakorlat... Jó időbe az udvaron kèzenállok ,cigánykerèk még ijesmi,ugrókőtelezek
Kb hány kalóriát egyek hogy ne hizzak?
A 2-es mindent leírt.
Fejlődésben vagy, a szervezetednek szüksége van tápanyagokra. Csak arra figyelj, hogy ezeket minél egészségesebb forrásból kapja meg! Fogynod nem kell, inkább még 1-2 kilót nem ártana felszedned.
Nem tudhatjuk az energiaigényed... Én nem számolnék (13 évesen szerencsére azt se tudtam, mi az a kalória), csak ennék normálisan, az nem jó?
A súlyod jónak tűnik, már amennyire így a számok alapján megítélhető, persze ezt látni kell.
Belefér, de azért jobb, ha jó ételeket eszel. Elvégre nemcsak a kalória s a súly, testzsírszázalék számít, hanem az egészség is.
Csokiból és sütiből is vannak jobbak és rosszabbak, igen különböző összetételben. Amióta életmódot váltottam, megválogatom, milyet eszem, de a jóféle mehet mindennap, fogyáskor is, nem ártok vele, ha nem is tartom egészen ideálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!