Ennyi folyadéktól hízni fogok?
Sziasztok. Jelenleg fogyókúrázom és nagyon odafigyelek az étkezésemre. Viszont van egy mániám, miszerint este már nem szoktam inni.
Holnap viszont vizsgázom, ezért most este (8 órakor) megittam kb. 2dl energiaitalt (cukormentes, 2.7kcal/100ml), 2.5dl cappucchinot (1.5%-os tej, cappuccino por és édesítőszer) valamint egy hávét kevés tejjel. Ez meg fog látszani a súlyomon vagy ne aggódjak, átfolyik rajtam?
A folyadékkal kapcsolatos kérdésedre inkább nem reagálnék. Max annyit, hogy pont az hízlal inkább, ha nem iszol eleget.
Viszont a stagnálásod miatt Írd le a tegnapi teljes napi étkezésedet, folyadékbevitelt, mozgást.
mi lenne ha a merleget kidobnad? vagy szerinted ezzel lehet villogni hany kilo vagy?
itt ez az ezereves kep: [link]
remelem latod miert nem jo merned magad allandoan.
Tegnap:
180g Meggle sovány ligjt túró +1evőkanál 20% tejföl + 2 szem eper
1db házi fahéjas kalács
4dl tej, 6dl citromos víz (citromlé +víz) meg amiket ide írtam
80g Meggle sovány ligjt túró +1evőkanál 20% tejföl + 2 szem eper
1db házi fahéjas kalács
4dl tej, 6dl citromos víz (citromlé +víz) meg amiket ide írtam
Ez a kaja kuka. Kalács, tej? Ezek hízlaló dolgok.
Egész nap ezt etted? Meg mi az hogy csak sétálni szabad egészségügyi gondok miatt? Az emberi test nem sétára lett kitalálva. Mozogj rendesen vagy sose fogsz lefogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!