Nagyon meg fogok hízni?
Januárban elhatároztam, hogy le fogok fogyni. Egy hétig ment is a futás meg a korlátozott, 1400-1500 kcal evés. Viszont jött egy ilyen fordulat és elment a kedvem az egésztől, ráadásul nagy hidegek voltak/vannak. Már 2-2.5 hónapja nagyon sokat eszem, volt olyan hetem, amikor szinte mindennap túlléptem a 2000-ret is. Mindent összeettem (természetesen nem csak ezeket és nem rendeszeresen... bár nem tudom mi számít rendszeresnek) csokit, mogyorót, muffint, tortát kiflit, zsemlét, gofrit, müzlit. Egyszerűen el vagyok keseredve. Néha-néha próbáltam hánytatni magam, de nem ment. Folyamatosan azon jár az eszem, hogy elrontottam az egészet. Undorodom magamtól. Mozogni mozogtam egy keveset, tornáztam és órákig sétáltam, de ennyi. Ma is sokat ettem: egy közepes(vagy nagy) szelet müzlis-muffinalapos túrókrémtorta reggelire, iskolában kettő narancs, kettő rozsos stangli, otthon egy kis adag húsos ravioli sajtszósszal, négy darab kicsi túrógombócot zsemlemorzsa nélkül és kettő gofrit cukrozott tejföllel.
Még nem késő abbahagyni ezeket a nagy evészeteket? Nagyon meg fogok hízni?
16/L, kb.163cm/53-54kg
Te minek akartal fogyni? Meg a zsir is rad fer ugy hogy toljad huzamosabb idon keresztul biztos elhizol
En mindennap tul lepem de 1 en fiu vagyok 2 ledolgozom a terembe
Sosem késő, milyen kérdéseid vannak már. Fogalmad sincs, milyen 300 kilós fánkfüggőként sírni a tévében, hogy egyedül fürdeni sem tudsz és 56 gyógyszer szedsz... (Ezek emlékezetesek a fogyós műsorokból :D De a fánkot azért tolják ekkor is.)
Hánytratni magad, 53 kilósan? Na ez beteges, nem a 2000 kcal, ami egy akkora lánynak, mint te, egészen normális is lehet, a te korodban nem számoltam, de tuti sokkal többet ettem :D Nem is voltam vékony, de kövér sem.
Nem így néz ki a nagy evészet, az biztos. Amikor fél lábas lebbencslevest eszel vacsorára s még desszertet, akkor már alakul. Oké, oké, ez relatív.
A mai napodban kicsit sok volt az édesség, bár kicsit hipokrita dolog ezt mondanom... Bár az én édességeim elég jók és nem cukrosak. S azért a zöldség teljes hiánya sem tűnik jónak...
Második! Ha látnád hogy nézek ki, akkor nem ezt mondanád.
Egyébként meg megpróbálom magam fegyelmezni és, most hogy jönni fognak a jó idők, rendszeresen mozogni. :)
(!) Egyébként... ettől a két hónaptól nagyon meg fogok hízni? Jó, ne értsétek úgy, hogy minden nap telezabáltam magam, mint egy disznó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!