Sok ez, fogok tőle hizni?
Figyelt kérdés
ettem ma 7 óra után két kiflit, fogok tőle bármennyit is hízni (Ja, és nem szoktam belőle rendszert csinálni, csak most jött így)2015. nov. 11. 19:59
1/3 anonim válasza:
KÉT TONNÁT!
1kg zsír 9000kcal, elégeted, leszámolunk belőle mindent, akkor is 7200. Mennyi kalória lehet a két kiflidben, 300?
Nem fogsz hízni.
2/3 anonim válasza:
Én 3 szelet vajas-mézes kenyeret ettem zsírtejes kávéval, nem fogok tőle hízni...
Honnan tudjam, hogy Te fogsz-e a kiflijeidtől? De ahogy már kifejtették, sokat nyilván nem. Picurka energiabevitelből nem lesz sok zsír, ez ellentmond a természet törvényeinek.
S ha ma kalóriadeficitben vagy, akkor nem esélyes a hízás.
3/3 anonim válasza:
Illetve nem feltétlenül "ma", elhasználhatod az energiát holnap is, a végeredmény számít. Nekem van olyan, hogy olykor sokat eszem, másnap viszont nem vagyok éhes és keveset, kiegyenlítődik a dolog. Amikor fogytam, akkor is voltak kalóriadús napjaim, de átlagban deficitben voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!