Honnan tudjam, hogy mennyi kalóriát viszek be?
Elvileg igen, csak a szervezetednek nagyon nem mindegy, MIBÖL áll az a kevesebb kalória. Emellett ha éhes vagy, akkor nem ér semmit az egész, mert csak rövid ideig fogod tudni megállni, hogy ne edd agyon magad.
A kalóriabázis.hu oldala nagyon jó ilyen szempontból, ott beírd, hoyg miböl mennyit ettél, és megkapod, hoyg hany kalóra, illetve mennyi CH-fehérje-zsír van benne, ami igen fontos.
Kettes írta, a kalóriabázis tényleg jó.
Sokszor egyébként nem is CSAK az étkezésen múlik a fogyás/súlytartás. Suliban nekem minden füzetem elejére fel volt írva, a víz szó. Euz annyit jelentett, hogy minden órakezdésnél normálisan ittam pár korty vizet. Ennek eredményeként kevésbé is voltam éhes, plusz a folyamatos folyadék utánpótlás amúgy is fontos.
Ne, a citromlé egyedöül arra jó, hogy van benne C-vitamin. Az összes ilyen csodaszer, anyagcseregyorsító értelmetlen dolog.
Egyél annyit, amennyi neked megfelelö kalória (jó összetételben, és semmit nem letiltva!!), sportolj rendszeresen és akkor lefogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!