Fogyókúra alatt lehet cukorborsófőzeléket enni?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
Az asztalra ma cukorborsófőzelék kerül, ami az én nagy kedvencem. Mégpedig rántással. Szerintetek egy tányérnyi okozhat problémát, vagy inkább mellőzzem?
2016. ápr. 16. 11:56
1/4 anonim válasza:
Rendszeresen eszek borsót, bár én zabpehelyliszttel habarom. Az egész napi bevitel az, ami számít!
2/4 anonim válasza:
Miért ne? Nyilván nem ketogén diétán vagy, bár a cukorborsóért abból is érdemes kilengeni, ha már zsíradaptált az ember :D A borsót remek ételnek tartom. A rántás viszonylag kis mennyiség, persze ha lehet, szerintem is jobb elkerülni, elég könnyű, ha az ember magára főz. Ha nem, az más kérdés, de emiatt nem fogsz észrevehetően lassabban fogyni.
3/4 Szintis Zoli válasza:
Beleszámolod a napi bevitelbe, nem? Akkor miért okozna problémát?
Vannak alapanyagok (cukor, fehér liszt), amik esetleg bekavarhatnak a fogyásnak hormonálisan még akkor is, ha egyébként beleférsz a napi beviteledbe. A főzelék még nem ez a kategória. Nem gondolnám, hogy a rántás annyira vészes. Gondolom a cukorborsó alatt nem cukros borsót értettél.
Nem világos, miért félsz. Nem tudjuk, mit eszel egyébként.
4/4 anonim válasza:
Azt nem, de tárkonyos reteklevest igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!