Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sokat bűnöztem a mai nap?...

Sokat bűnöztem a mai nap? Vissza fog emiatt esni a súlyom?

Figyelt kérdés

A mai napon vizsgám volt, és az idegeskedés miatt több édességet ettem, mint kellett volna. Szerintetek ennyi még belefér, vagy számíthatok visszaesésre?

Táplálkozás:

200g Spar gyorsfagyasztott zöldségkeverék, 48kcal

2db főtt tojás, 177kcal

1db 25g sportszelet, 110kcal

1db 50g midi croissant tejes-csokis, 213kcal

1db 24g Kinder country csoki, 131 kcal

3szem schogetten étcsoki, 88kcal

Ital:

kb. 4x2.5dl 1.5%-os Riska tej cappuccinoporral (meg persze sok víz)

2016. ápr. 4. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Figyeld meg, ha holnap megint rendesen eszel, holnapután már megint rendes lesz a súlyod.
2016. ápr. 4. 20:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy, köszönöm :)

Holnap már rendesen fogok és nem érdekel a fránya vizsga. Többet idegeskedek a súlyom miatt. :D

2016. ápr. 4. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Az azért intő jel, hogy a súlyod jobban érdekel, mint a vizsga, pedig nem is eszel sokat, sőt...

Szerinted hogy a túróba hízol 1 kilót attól, hogy eszel pár falat rendes ételt és még 1 kilónál jóval kevesebb nem megfelelőt? 1 kiló csokitól sem híznál 1 kilót... Félreevéskor kell egy kis idő, míg helyreállnak a dolgok, de a tested kitalálhatja azt is, hogy ő most hetekig raktárok egy kiló plusz vizet vagy valami. 1 kiló nem jelent semmit.

2016. ápr. 4. 22:11
 14/14 A kérdező kommentje:

A vizsga nem fontos, németből pedig még annyira sem :)

Igazából stagnált ma reggel a súlyom, szóval nagy probléma nem történt, csak a víz szórakozik velem :)

2016. ápr. 5. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!