Sokat bűnöztem a mai nap? Vissza fog emiatt esni a súlyom?
A mai napon vizsgám volt, és az idegeskedés miatt több édességet ettem, mint kellett volna. Szerintetek ennyi még belefér, vagy számíthatok visszaesésre?
Táplálkozás:
200g Spar gyorsfagyasztott zöldségkeverék, 48kcal
2db főtt tojás, 177kcal
1db 25g sportszelet, 110kcal
1db 50g midi croissant tejes-csokis, 213kcal
1db 24g Kinder country csoki, 131 kcal
3szem schogetten étcsoki, 88kcal
Ital:
kb. 4x2.5dl 1.5%-os Riska tej cappuccinoporral (meg persze sok víz)
Az anorexia egy mentális betegség elsősorban, és csak másodsorban testi, tehát lehetsz normál súllyal is anorexiás, ezt igazolja, hogy az alsó határra fogynál a normál zónából. Ezen kívül megemlíteném, hogy a BMI baromság, mert csak a súly és a magasság érdekli, egyéb részletek nem (genetika, csontozat, test víztartalma stb). A BMI szerint egy sportoló is túlsúlyos.
Kíváncsi lennék mondjuk a súlyodra és magasságodra. És az mindig áll, hogy te a min alatti értéket tartod soknak, tehát általánosan 600 kcalt ehetsz, ami meg a min fele.
Nem arról van szó hány kalóriát vitt be, hanem hogy miből. Ez egy rakat szemét, szeméttel.
Egyébként persze, ez egy eléggé durván bűnös nap volt, de emiatt nem fogsz hízni, vagy visszaesni. Reggel lehet, hogy kicsit több leszel a mérlegen, de az nem amiatt van, hogy már is visszament a zsír. Nekem bűnözés után előfordul, hogy kicsit több vagyok, de aztán egy normális nap és újra minden a régi. Egy nap alatt nem igen lehet hízni, ne stresszelj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!