Szerintetek ez hasznos lesz?
Figyelt kérdés
159 cm vagyok és 64 kg. Leakarok adni min.10kilót jun.végéig.23 éves vagyok,ápoló. Napi 1300 kcal vinnék be.
Reggeli :300 kcal tízórai:150 ebéd 400 uzsi: 150 kcal. Vacsi 250 kcal. Nincs nassolás. Bármit amitt eszek vagy iszok ( kivéve a víz) bele számítom az adott étkezés kalóriájába pl.ha reggel teát vagy kakaót iszok annyival kevesebbet eszem.
Tízóraira és uzsonnára zöldség gyümi vagy tejtermék. 85 kiló voltam 2 éve lement a nagyja,de akkor koplaltam,amit most nem akarok.
2016. márc. 31. 13:51
1/2 anonim válasza:
Ha jó minőségű kajából viszed be,akkor működhet.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Jó ételeket egyél és menni fog. Főleg, ha passzolnak hozzád az ilyen csepp adagok, nekem pl. teljesen máshogy kellene elosztanom, de ez egyedi, ki kell tapasztalni, hogyan laksz jól kalóriakereten belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!