Szerintetek milyen ez az arány?
Figyelt kérdés
Elkezdtem a kalória számolást. 15 éves vagyok 167cm és 61kg. Azt adta ki a kalkulátor, hogy 1460 kalóriát egyek naponta, úgy hogy 45% ch, 25% fehérje, 30% zsír. Ez így jó? Nem túl sok a ch? 160g naponta2016. márc. 16. 17:52
1/2 anonim válasza:
Nem de a feherje keves 30 40 30 szokott lenni altalaba
En ch bol a duplajat is megeszem
2/2 anonim válasza:
Ez így egész OK, bár nem mindegy az aktivitás sem. A fehérjén még emelhetsz egy kicsit, de azért az se rossz.
A test nem arányokkal működik. Grammokban kifejezhető igénye van fehérjéből és zsírból. Minél jobban eltér valaki az átlagtól, annál kevésbé működnek az ilyen arányok. Nálad még egész OK.
Nem tudom, neked sok-e a ch. Nekem bődületesen sok, de van, akinek kevés. Energia kell. 1000 gramm se sok, ha lemozgod és jól érzed magad vele, nem kevés ember van, aki ennyivel él... De ehetsz kevesebbet, szíved joga. Akkor viszont emeld meg a zsírt s kicsit a fehérjét is (minimális ch esetén picit más a helyzet, de nem ilyen makróid lennének, ha azt akarnád).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!