Ez milyen volt mára?
Figyelt kérdés
Reggeli: Zabkása vízzel és 40g zabbal főzve, pár db dióval, áfonyával és eperrel
Kávé 1dl rizstejjel, eritrittel
Ebéd: 2db tükörtojás ruccolával, paradicsommal, pulykamell sonkával
Vacsora: fél tonhalkonzerv (sós lében) szintén ruccolával, olivaolajon párolva (Az egészet nem bírtam megenni)
2016. márc. 7. 18:03
2/7 anonim válasza:
Szerintem kevés, de összetételre jó.
3/7 anonim válasza:
Ez pont az a mennyiség, amitől belassul az anyagcseréd, és emiatt semmit nem fogsz fogyni, sőt, akár még hízhatsz is...
Az összetétel az jó. De ekkora mennyiséggel koplalás!
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, az jo, ha beiktatok egy tizorai-uzsonnat es olyankor eszek par olajos magot/valami gyumolcsot/kefirt?
2016. márc. 7. 18:38
5/7 anonim válasza:
Szerintem még úgyis kevés lenne... Regisztrálj be a kalóriabázis oldalra, segít számolni.
6/7 anonim válasza:
Tobb hus kene tobb szenhidrat es keruld a telitet zsirt
7/7 anonim válasza:
Ez durván koplalás. Némi mag még kevés hozzá, inkább többszörözni kéne a mennyiségeket. A helyedben kiszámolnám, hogy mennyi fehérjét érdemes ennem, s azt mindenképpen bevinném, aztán persze jöhet a többi, mert az extrém kalóriadeficit is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!