Nagyon rossz volt a mai nap?
Ma sajnos nagyon összevissza ettem, a reggeli olyan tìzóraira csúszott, az ebéd pedig vacsira, és volt közte egy "uzsonnaféleség" .
10kor egy db Oké! áfonyás túrórudi
11körül: zabkása 40 g zabpehelyből, fél banánnal, fél almával,dióval
2kor kávé 1dl 1,5%os tejjel és egy db édesítővel
4órakor: fél zsemle rántott sertésszelettel, zöldségekkel
Fél8kor: kettő szelet roston csirkemell, párolt zöldségekkel(répa,borsó,kukorica)
163 cm,52kg vagyok, egyébként normálisan eszek, csirke,zöldségek,gyümölcsök,túró,tojás.. Kerülöm a fehér lisztet és a cukrot. Szóval mennyire volt ez "bűnözés"?:/
Én mindennap kávézok,szeretem az ízét, úgyhogy ez az alap étrendembe is bele tartozik.
Azért este ettem ennyit,mert így jött ki a napom,nem volt alkalmam ebédre elfogyasztani.(étterembe ettem a vacsit)
Az én szempontomból mindig keveset eszel, bár mivel konkrét mennyiség nincs s téged sem ismerlek, nem állítom, hogy ez baj. Van 1-2 elem, amit nem tartok kifejezetten jónak, de azt sem várom el, hogy mindenki hiper egészségtudatosan egyen (ráadásul nem mindenkinek ugyanaz az egészséges).
Szerintem nem vészes, elég sokaknál jobban eszel, bár ezzel nem mondtam sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!