Mindegy, hogy fogyózol-e vagy sem, akkor is egészségtelen nagyon. Miért érdekel a kalória? Ilyen rossz minőségű ételektől biztos, hogy hízol, hacsak nincs tönkretéve már az anyagcseréd.
2016. febr. 25. 20:03
12/23 A kérdező kommentje:
mit ehetnék ha ezt adják a suliba?
2016. febr. 25. 20:29
13/23 anonim válasza:
#8 ha szerinted ez hízókúra akkor hülye vagy. Ez egy ötévesnek se biztos, hogy elég, ráadásul ez inkább valami "izom és szervezet leépítő kúra".
2016. febr. 25. 20:31
14/23 anonim válasza:
"Ábdétet", meg "kisadagot" adnak a suliban.... Peeeeersze.... Meg a reggelit meg a vacsit is ott adják, értem én... Ha meg koleszos vagy, akkor nincs mit tenni... Egyél nagyobb adagokat.
2016. febr. 25. 20:36
15/23 Szabi.L válasza:
Elég furcsa, hogy updatet,belvita kekszet, sport szeletet, téli szalámit adnak a suliban...
2016. febr. 25. 20:41
16/23 anonim válasza:
Akkor hülye vagyok,vállalom. A kisboci is azért hízik 50 kilót mert nem hízlal a tej meg a cukor cukorral . És a tészta meg a keksz kifejezetten szálkásítanak ..
2016. febr. 25. 20:47
17/23 anonim válasza:
16-os
Hízlalnának, ha annyit enne, de nem teszi.
Azt pedig tudni lehet, hogy van kcal a tejben, de nem olyan sok, hogy ne lehetne inni.....
2016. febr. 25. 20:54
18/23 anonim válasza:
Én egy kemény edzés után megeszem több, mint fél kg (nyersen több, mint fél kg) pennét, eszem kb negyed kg cukrot, iszom a tejet ezerrel, mégis extrém szálkás vagyok. Teljesen nyugodtan vállald, hogy hülye vagy.
2016. febr. 25. 20:54
19/23 anonim válasza:
képzelem :D
2016. febr. 25. 21:06
20/23 anonim válasza:
Márpedig kalóriadeficitben ehet cukrot is, akkor sem hízik. Mégis honnan venné a test az energiát, fényből?
De az ételek zöme tényleg nem jó.
A mennyiséget így leírás alapján meg nem mondom, de nem tűnik soknak. Miért ijedtél meg, kérdező? Nekem fogynom kéne, de sosem ijedek meg, ha 2300-4000 kcal sikerül kb. 2000 kcal kalóriaigényhez. Az átlag bevitelem sokkal érdekesebb, mint 1-1 nap. S elég sokan fogynak, ha egy nap többet esznek, ebben is megvan a logika.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!