Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ma nagyon sokat ettem és meg...

Ma nagyon sokat ettem és meg vagyok ijedve. Kb hány kalória lehetett?

Figyelt kérdés

Reggeli: 2 dl tejeskávé,fél csomag kakaós belvita jóreggelt keksz

tízórai: 2 db update pizzás kenyér közte 1 lapka sajt,2 db téliszalámi,vékony margarinnal kenve.

ebéd: 1 kisseb adag csirkepaprikás (szarvacska tésztával)

uzsi: 1 db natúr oké túró rudi ,2 dl tejből gabonapehely

nasi: egy sportszelet (azt tudom hogy 134 kcal) ,egy 150 grammos tejberizs

vacsi:egy narancs,egy mandarin. Tudo hogy ma nagyon sokat ettem :(

2016. febr. 25. 19:17
1 2 3
 11/23 Szabi.L ***** válasza:
Mindegy, hogy fogyózol-e vagy sem, akkor is egészségtelen nagyon. Miért érdekel a kalória? Ilyen rossz minőségű ételektől biztos, hogy hízol, hacsak nincs tönkretéve már az anyagcseréd.
2016. febr. 25. 20:03
 12/23 A kérdező kommentje:
mit ehetnék ha ezt adják a suliba?
2016. febr. 25. 20:29
 13/23 anonim ***** válasza:
#8 ha szerinted ez hízókúra akkor hülye vagy. Ez egy ötévesnek se biztos, hogy elég, ráadásul ez inkább valami "izom és szervezet leépítő kúra".
2016. febr. 25. 20:31
 14/23 anonim ***** válasza:
"Ábdétet", meg "kisadagot" adnak a suliban.... Peeeeersze.... Meg a reggelit meg a vacsit is ott adják, értem én... Ha meg koleszos vagy, akkor nincs mit tenni... Egyél nagyobb adagokat.
2016. febr. 25. 20:36
 15/23 Szabi.L ***** válasza:
Elég furcsa, hogy updatet,belvita kekszet, sport szeletet, téli szalámit adnak a suliban...
2016. febr. 25. 20:41
 16/23 anonim ***** válasza:
24%
Akkor hülye vagyok,vállalom. A kisboci is azért hízik 50 kilót mert nem hízlal a tej meg a cukor cukorral . És a tészta meg a keksz kifejezetten szálkásítanak ..
2016. febr. 25. 20:47
 17/23 anonim ***** válasza:

16-os

Hízlalnának, ha annyit enne, de nem teszi.

Azt pedig tudni lehet, hogy van kcal a tejben, de nem olyan sok, hogy ne lehetne inni.....

2016. febr. 25. 20:54
 18/23 anonim ***** válasza:
51%
Én egy kemény edzés után megeszem több, mint fél kg (nyersen több, mint fél kg) pennét, eszem kb negyed kg cukrot, iszom a tejet ezerrel, mégis extrém szálkás vagyok. Teljesen nyugodtan vállald, hogy hülye vagy.
2016. febr. 25. 20:54
 19/23 anonim ***** válasza:
képzelem :D
2016. febr. 25. 21:06
 20/23 anonim ***** válasza:

Márpedig kalóriadeficitben ehet cukrot is, akkor sem hízik. Mégis honnan venné a test az energiát, fényből?

De az ételek zöme tényleg nem jó.

A mennyiséget így leírás alapján meg nem mondom, de nem tűnik soknak. Miért ijedtél meg, kérdező? Nekem fogynom kéne, de sosem ijedek meg, ha 2300-4000 kcal sikerül kb. 2000 kcal kalóriaigényhez. Az átlag bevitelem sokkal érdekesebb, mint 1-1 nap. S elég sokan fogynak, ha egy nap többet esznek, ebben is megvan a logika.

2016. febr. 25. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!