Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem vagyok képes soha...

Miért nem vagyok képes soha kitartani?

Figyelt kérdés
Valamiért mindig feladom és nem bírom ki.

2016. febr. 4. 20:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor ne állj ellen nekik (azért egy szinten túl igen), csak egyed őket jó alapanyagokból s férjenek bele a napodba.... Jó, ez nekem se megy valami jól, de nekem speckók a körülményeim (sok ételre van szükségem és mire beviszem a fehérjémet s a zöldségeimet, alig marad valami a nem olyan kicsi kalóriakeretemből. OK, egyek fehérjés édességeket :D most ezt az irányt igyekszem követni).

Ha keményen elhatározod magad, s rászorítod magad bizonyos szabályokra, akkor jó esetben a hedonista, csoki- és édességkedvelő énedet elkapja a kreativitás és megoldja, hogy félig édességen élj... Ami nem a legszerencsésebb dolog, de fogyni azért lehet vele, ha nem sérül miatta valami alapszabály vagy nem kavar bele a szervezeted bonyolult működésébe.

Nem tartom magam kreatívnak, de egyesek nagyon nem azok. Rengetegen ott állnak, hogy de hát mit egyenek a suliban, ha nem szendvicset? Vagy mit tegyenek, ha laktózérzékenyek és még a laktózmentes tejtermékekre is allergiásak (ne egyenek tejterméket, erre annyira nehéz rájönni? :D)? S mi van, ha szeretik az édességeket, de a cukor nem jó nekik (cukormentes édességek, nem egy ritkaság, könnyű készíteni. az édesség az, ami nekem nem gond, bármilyen étrendre is váltok. az édességekbe pont nem kell valamirevaló szénhidrát, semmivel nem rosszabbak anélkül, persze pár fajta kiesik, de a legtöbb marad. a kakaódús étcsoki még eredetileg sem valami cukros, főleg, hogy tömény, nem kell belőle sok. de van házi verziója normál cukor nélkül).

2016. febr. 9. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!