Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Koplalás, bulimia, fogyás.163-...

Koplalás, bulimia, fogyás.163-165cm vagyok, és 63-64kg. Ez valóban rengeteg? (A többi lent)

Figyelt kérdés

Kb 1, másfél hónap alatt 72kg-ről 63kg-ra fogytam koplalással és hánytatással. Úgy voltam vele, hogy ha elérem ezt a súlyt leállok, és egézséges módon megyek tovább. De képtelen vagyok leálni. Bármit megeszek, ki akarom hányni. Nem akarok enni, de nem tehetek a falás rohamok ellen, csak úgy ha kiszedem magamból.Olykor hánytatom magam, de olykor hashajtót szedek be. Ez már bulimiának számítható?

Azt szeretném megtudni, hogy 163-165cm-nél a 63-64kg valóban sok? Én rengetegnek érzem. Az álom súlyom 45-50kg, de szeretném megtudni nektek mi a véleményetek, mennyi az ideális testsúly.

15/Lány/Pest

2015. dec. 28. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Koplalás helyett a sporthoz és egészséges étkezéshez kellett volna fordulnod. A magasságodhoz, 55-60 kiló az ami tökéletes.

Menj pszichológushoz, mert ha így haladsz 30 kilósan is kövérnek látod majd magad és szépen belepusztulsz a saját hülyeségedbe.

2015. dec. 28. 16:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 52-55-t mondtam, de nem azért, hogy csak azért is mást mondjak, mint te, sőt, el is siklottam a te számod felett. Azért írtam az 52-t, mert azért 165-nél az még elvileg a BMI szerint is ideális, persze ez alkat-kor-stb függő, nincs is ennek most jelentősége. Az 50 is teljesen jó. Eddig egyetértünk. Azért abban, hogy az 50 se nem vékony, se nem vastag, na abban már nem igazán. 165-nél, ha valaki nem igazán izmos, de azért van rajta (ha tizenöt kilót ép ésszel akarunk leadni, akkor ahhoz sportolunk is, vagyis csak épül fel némi izom), akkor egy 50 kg-os 165 cm-es nő elég vékony. Nekem 50 kilósan ki van az összes bordám, és kockás a hasam, a combomon van csak felesleg, de összességében vékony vagyok, mivel a legkisebb farmer is jó rám (25). De ez biztos alkatfüggő, van olyan aki 55-tel is vékonyabnak néz ki nálam. Most ezt a témát azért boncoltam így szét, hogy a kérdezőnek ne ültessünk már a fejébe még torzabb képet arról, hogy ki a vékony és ki nem.

"Általában azoknak mondják a fogadd el magad dumát akik káros módszerrel próbálják elérni, az irreális céljaikat. (pici túlzás ;) ) "

És itt most miről is van szó? Na ebben is egyetértünk. Egyébként meg tényleg bejön, most már ezt is kifejtem. Volt, hogy én is híztam 1-2-3 kilót, amikor rádöbbentem kétségbeestem, viszont két nap alatt nem lehet leadni két hónap alatt felszedett két kiló zsírt, hiába esek kétségbe, hiába nem jön rám a kedvenc farmerom, azért nem bújok el a világ elől, hanem elfogadom, hogy hát jó most ez van, nem fogom feltépni az ajándékba kapott bonbonosdobozt, akármennyire is hívogat, hanem megbékélek azzal a kis zsírral egy időre, így aztán egészséges hozzáállással tudok nekiállni a fogyókúrának. (néhol le lett sarkítva, de összességében valahogy ezt értettem alatta)

2015. dec. 28. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!