Valóban ez a sorsom?
Fiatal vagy és nincs olyan sok felesleged, ne sírjál már.
Amikor 37 évesen, valószínűleg 80 kiló körül nekivágtam (de voltam már 84 is), eszembe nem jutott, hogy nyamvadt 24 kiló fogyástól ne menne vissza a bőröm (nem mintha ez bármit számítana, optimista fajta vagyok, de azért vannak páran, akinek a bőre nagy fogyás után is visszament. emberfüggő ez is, s persze sok más faktor is van). Még csak a felénél tartok, így nem tudom az eredményt, de az első feltétel, a lassú fogyás megvan :D Mozogni se árt, több okból sem.
Ha étrend érdekel, ami ugye a legfontosabb a fogyásnál, ez egy nagy, szerteágazó téma, amibe nem kezdek bele. Sokféleképpen lehet csinálni, az alapvető, hogy ne koplalj és az egészséged legyen az első, ne a számok változása.
A cukorbetegségnek semmi köze a bőrödhöz, és ha valóban "csak" 72 kiló vagy, és normális ütemben fogysz le (heti fél kg), és közben sportolsz is, semmi baja nem lesz a bőrödnek. Semmi nem fog látszódni rajta.
A "hogyan" kérdésre nem tudok válaszolni, mert nem tudom, mitől lettél 72 kg. Egészségtelen dolgokat eszel, vagy egészségeset, de túl sokat, nem mozogsz eleget, hormonzavaros vagy... stb. stb.?
Hidd el, ha lassan fogysz, sportolsz, sok fehérjét eszel, erősítesz, akkor szépen visszahúzódik a bőröd. Meg nem mondja senki, hogy valaha pufi voltál.:)
Ráadásul még fiatal is vagy.
Rendelkeztem ilyen adatokkal, ha okosan csinálod, semmi bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!