Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szeretnék fogyni 7 kilót! Ezt...

Szeretnék fogyni 7 kilót! Ezt mennyi idő alatt érhetem el rendszeres mozgással? Mit kéne ennem? Az a baj hogy jön a Karácsony. 15/L 62kg

Figyelt kérdés

Vagy szerintetek mennyit kellene fogynom és hogyan?

Írjatok minél többen légyszi

2015. dec. 21. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Hány centi vagy amúgy?

1. Ne egyél sokat semmiből, kerüld a cukros, krémes, tésztás, zsíros dolgokat.

2. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt mértékkel, húsból is szinte bármennyit ehetsz, csak az ne legyen zsíros

3. Mozogj sokat, menj el sétálni napi 30 percet, vagy menj korcsolyázni stb.

4. Ha teheted süss magadnak/kérd meg anyukádat, hogy pl ne süssön sok olajban

5. Irány a kalóriabázis.hu -így még inkább meg tudod nézni, hogy miből mennyit kellene enned

6. Heti 0.5 kg fogyást tűzz ki magad elé, annál többet ne nagyon

Sok sikert :)

2015. dec. 21. 23:49
 2/5 anonim válasza:

Milyen magas vagy?

Miért pont 7 kilót? Hogy kerek szám legyen a súlyod?

A statisztikák (és a saját tapasztalatom is) azt mutatja, hogy nem szabad elkezdeni fogyókúrázni, koplalni, mert ha abbahagyod, a dupláját szeded vissza. Illetve ennyi idősen könnyen átmehet a dolog anorexiába, aztán bulimiába, végül kényszerevésbe (binge eating disorder). Nem éri meg, hidd el. :(

Szerintem étkezz egészségesen, mozogj sokat, és a tested be fog állni egy neki megfelelő, egészséges súlyra. :)

2015. dec. 22. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van! Sajnos és a saját bőrömön tapasztalhattam az anorexia-bulimia-binge hármast. Inkább mozogj!
2015. dec. 22. 09:33
 4/5 A kérdező kommentje:

166 centi körül vagyok vagyok

De szerintetek 7 kilót mennyi idő alatt fogyhatok?

2015. dec. 22. 11:14
 5/5 anonim válasza:

Ehhez a magassághoz ez a súly teljesen rendben van! Ha elkezdesz rendszeresen mozogni, és egészséges kajákat enni, akkor át fog alakulni a tested, feszesebb, formásabb leszel. Lehet, hogy fogyni fogsz; lehet, hogy a mérlegen nem változik a szám. Ez nem baj, a 166cm-62kg teljesen jó.

Megint csak azt tudom mondani, hogy ne kezdj el fogyókúrázni, mert több károd lesz belőle, mint hasznod!

2015. dec. 22. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!