Egy jó fogyókúrával és rendszeres edzéssel 40 nap alatt mennyit tudnék fogyni?
184cm vagyok, és 105kg, és legalább 10kg-ot szeretnék fogyni, mert gáznak érzem a testem.
15/F
Ohh, és figyeltem mit eszek. Csökkentett szénhidrát bevitel mellett csináltam, és elhagytam az alkoholt erre az időre. Cukrot, lisztet egyáltalán nem ettem. A barna rizs, zab lett mindennapok része. Este csak zöldség, gyümölcs és fehérje bevitelre túró vagy natúr sült hús, de abból kevés. Reggeli zab. 10 órai gyümölcs, ebéd barna rizs pulyka/csirke/hal. Uzsonna konzerv hal / gyümölcs. Edzés előtt teljes kiörlésű zsömle almával, vagy zab szelet.
Plusz hétvégén szabadban mozogtam.
Reggel 3*20-20 hasprés-lábemelés. Napközben, munkában 5x20 fekvőtámasz, 3x30 dips.
De ha újra kezdeném, street workout lenne belőle, az tuti.
De ez csak motivációs duma, mert nekem bevállt és ez nem szentírás. Neked lehet más fekszik majd. A lényeg, képes vagy rá, meg lehet csinálni.
Menny amerikai focizni,ott örülnenek neked :D
Mellesleg 10 Kg-ot lelehet adni 40 nap alatt.
De ahhoz kell,hogy minden nap kardiozzal legalabb egy orat!
Gyümölcsöt ne egyel, csak zöldseget!
Es nezd meg ezt a videot felirattal! : https://www.youtube.com/watch?v=lCzuI84H-1c
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!