Szerintetek így emenni fog a heti 1 kilós fogyás?
Figyelt kérdés
Nos, 160, 70 kg-os lány vagyok. Az 54 kg lesz a cél. Egyelőre úgy áll a napi kalóriabevitelem, hogy naponta 1200 kaloriat viszek be, viszont a kaloriabazis.hu weboldalon azt olvastam, hogy elégetni meg 2200-at égetek el. Ez mennyire lehet igaz? És így működni fog a -1kg/hét? Értelmes valaszokat nagyon köszönöm2015. dec. 21. 18:28
1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést, bevinni 1200-at vittem be, viszont elégetni 1400 kaloriat égettem el
2015. dec. 21. 18:34
2/3 anonim válasza:
Az oldal alján automatikusan kiszámolja azt, hogy mennyit égettél el, viszonylag pontosan. Ha azt írja 1 kiló/hét, az annyi. (Tapasztalatból) Vigyázni kell azonban hogy az egyes mozgásoknak az idejét, tempóját hogyan választod meg, nem szabad csalni. Ha lehet, picit lehetsz keményszívűbb, és nem írod be a gyors tempót, vagy nem húzod rá azt a 3 perc álldogálást.. mindent pontos értékekkel kell bevinned. A bevitt kalóriára viszont különösen ügyelni kell.. magam is kicsit elszálltam és egyre csökkentettem az adagot napi max 400 kalóriákat vittem be, hogy elérjem amit akarok.. jó kis depressziót meg idegi gyengeséget hoztam össze vele, habár lement 9 kiló. Egy ismerősöm így lett anorexiás, napi 100 kalóriával, vagy annyival se. Szóval csak óvatosan, ügyesen.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, rengeteget segítettél!! :)
2015. dec. 22. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!