Nagy lógós has lehet még valaha szép?
Figyelt kérdés
Zsíros, csíkos, nagy hasam van, kicsit lefele lóg. Most zsírtalanítok eddig sikeresen. 3 terhességem volt. Lehet még feszes hasam? Vagy kötényhasra számítsak? A műtéten kívül csinálhatnék valamit a szép has érdekében ?2015. nov. 27. 10:28
11/14 anonim válasza:
Ez nem lóg (hacsak a nadrág meg nem támasztja), hanem rengeteg felesleges zsír van a hasadon. Szerintem ez a szerencsésebb verzió, mert a zsírral együtt fokozatosan visszahúzódhat. DIéta kell hozzá és edzés.
12/14 A kérdező kommentje:
Ezek megvannak, de mint mondtam még kezdő vagyok, 1 hónapja csinálom, eddig 6 kilót adtam le. Köszönöm a válaszokat. Jöhetnek még :)
2015. nov. 28. 07:50
13/14 anonim válasza:
Szerintem ez nem rossz:) simán lehet még feszes hasad, csak sportolj:) Gratula a fogyásodhoz;)
14/14 anonim válasza:
Jó úton haladsz, csak így tovább! Égess el minél többet a zsírból, olcsóbb és hatásosabb mint a műtét. Ráadásul a hasüregben lévő zsírtól csak úgy tudsz megszabadulni. Nem fog könnyen menni, kitartás kell hozzá. Sok-sok hónap még. És amihez még több kitartás kell, az hogy meg is tartsd a jó alakodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!