Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez így mennyi kalória?

Ez így mennyi kalória?

Figyelt kérdés
Mai kajàim :D 5 db kozepes meretu banàn , 400gramm szirszegeny turo , 4 alma, 50gramm zabpehely ,1kicsi narancs,1db granatalma , 100gramm zöldsèg 7tojas feherje, 2 tojas sargaja. Egyebkent 170cm . 63-65 kg vagyok, 1-2kg t le szeretnek adni de felek tul zabaltam magam

2015. nov. 17. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem számolom ki (nem is tudom, hisz az almák mérete erősen eltér, ahogy a banánoké is), de a zsír kicsit kevés. A kalória nem tűnik vészesnek, bár ugye az igencsak számít, hogy mekkora a kalóriaigényed. Mennyit mozogsz?

Na jó, beírtam a kalóriabázisra valamit. 1800 kcal körül jött ki, de 1-200 kcal ide vagy oda megtörténhet. Mozgásfüggő, hogy megfelelő-e.

2015. nov. 17. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Plusz anyagcsere- s izomtömegfüggő, természetesen. De ez utóbbira lehet egy tippünk a számok alapján, ha normálisan állsz hozzá a felesleg kérdéséhez.
2015. nov. 17. 21:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Ma meg edzek, csak orvoslexikon.hu azt irtak hogy 280 gramm ch t ehetek ha fogyni akarok es szerintem ez volt tobb is mint 280ch
2015. nov. 17. 21:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Heti 3-4orat edzek
2015. nov. 17. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Az mindegy, mit ír az orvosilexikon.hu, lövése nincs a tested energiaigényéről, az csak egy tipp.

280g ch, az szép. Annyival sosem fogytam volna, a felével se, mivel ez csak egyetlen, de engem alaposan hátráltató tényező. Mivel éhes leszek tőle. Lehet, hogy te is, főleg, ha cukrot eszel egész nap (semmi bajom a sok gyümölcs fogyasztásával, úgy értem, ha más teszi, de sokakat akadályoz a fogyásban). Én inkább zöldségből ennék többet s persze tojássárgájából, az jó cucc. De persze a te döntésed, mennyi zsírt eszel. Egy picit több még nem ártana, de afölött választás, ízlés kérdése.

2015. nov. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!