Ez így mennyi kalória?
Nem számolom ki (nem is tudom, hisz az almák mérete erősen eltér, ahogy a banánoké is), de a zsír kicsit kevés. A kalória nem tűnik vészesnek, bár ugye az igencsak számít, hogy mekkora a kalóriaigényed. Mennyit mozogsz?
Na jó, beírtam a kalóriabázisra valamit. 1800 kcal körül jött ki, de 1-200 kcal ide vagy oda megtörténhet. Mozgásfüggő, hogy megfelelő-e.
Az mindegy, mit ír az orvosilexikon.hu, lövése nincs a tested energiaigényéről, az csak egy tipp.
280g ch, az szép. Annyival sosem fogytam volna, a felével se, mivel ez csak egyetlen, de engem alaposan hátráltató tényező. Mivel éhes leszek tőle. Lehet, hogy te is, főleg, ha cukrot eszel egész nap (semmi bajom a sok gyümölcs fogyasztásával, úgy értem, ha más teszi, de sokakat akadályoz a fogyásban). Én inkább zöldségből ennék többet s persze tojássárgájából, az jó cucc. De persze a te döntésed, mennyi zsírt eszel. Egy picit több még nem ártana, de afölött választás, ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!