Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen vitamint ajánlasz?

Milyen vitamint ajánlasz?

Figyelt kérdés
Szeretnék valami vitamint szedni, csak sajnos tapasztalatlan vagyok e téren. Valaki segítene, hogy melyiket vegyem?

2015. nov. 13. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vitaminokat inkább vegetáriánusoknak, fogyókúrásoknak, külön orvos általi diétásoknak javasolnám. Hacsak nem eszed ugyanazt az ételt minden nap, nem kellenek vitaminok, bőven beviszed őket.
2015. nov. 13. 11:11
 2/12 A kérdező kommentje:
De nem érzem jól magam így. És arra gondoltam ha szednék valamit akkor jobb lenne. Fáradt vagyok, karikásak a szemeim.
2015. nov. 13. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem akkor orvoshoz kellene fordulnod és elmondani neki, nehogy olyat szedj, amire nincs szükséged. Itt tömérdek baromságokat írnak általában. Orvos majd felírja.
2015. nov. 13. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem viszi be őket, mert a mai zöldség-gyümölcsöknek jóval kisebb a vitamintartalmuk, mint régen. A Centrumot ajánlom, én amióta szedem, még náthás se vagyok.
2015. nov. 13. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
De amúgy nem fáradtságra való, arra az alvás való.
2015. nov. 13. 11:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Én változatosan táplálkozom, csak ritkán (napi max 2 alkalom), úgyhogy szedek vitaminokat. A vitaminok táplálék kiegészítők, senkinek semmi baja nem lesz tőle. A kajával messze nem tudod bevinni a napi szükségletnek megfelelő mennyiséget, de azért a többszöröse sem ártana.

Jelenleg szedek B komplexet, E vitamint, C vitamint, cinket és ginzenget.

Amióta napi 1000mg C vitamint szedek, azóta nem voltam beteg. Ha kifejezetten fáradtságra kell, akkor neked is a C vitamint, illetve a ginzenget javaslom.

2015. nov. 13. 12:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled 6. :)

A Dr. Lenkei klasszikus alap multivitaminnal indítottam anno. 1 dobozban 30 tasak van ami 30 napra elég. A szervezetem úgy szívta fel mint a porszívó. Tapasztalat: élesebb lett a látásom a körmeim szépek és egészségesek lettek. Kevesebbet alvás is elég gyorsabban kipihened magad. Elmúlt a gyomoridegem jobban tudok koncentrálni és az arcodon is nagyon látszik a változás.

Ami szintén ilyen jó az a Scitec Multi-Pro Plus (30 pak)-os vitaminja. De nagyon jó a Mega Daily One Plus (120 kapszula) is ez szintén Scitec de ez olcsóbb. Ezek csalódásmentes választások az teljesen biztos. Főleg ha sokat melózol és edzel is mint én. Azért figyelj a pihenésre és a folyadék bevitelre is meg persze a kajálásra is mert a vitamin nem helyettesíti csak kiegészíti ezért is hívják táplálékkiegészítőnek.

A világ sokat változott, nagyobb lett a levegőszennyezés az ételekben pedig kevesebb a vitamin több a munka az elvárás és a stressz. Egyébként egy jó tejsavó fehérje 70-80%-os amiből tolsz egy turmixot annak is érzed a hatását. Szia és maradj egészséges. Kellemes hétvégét.! :)

2015. nov. 13. 12:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. nov. 13. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:

a nélkülözhetetlenek-omega 3,magnézium,c vitamin,d3 vitamin.

a bónusz a b komplex és a cink.

vétel előtt a hatóanyag tartalmat feltétlen nézd meg,mert nagy divat,hogy ráírják nagy betűkkel, mondjuk omega 3,adják arany áron,aztán amikor megnézed a részletes összetételt akkor látod csak,hogy tengerimalacnak is kevés a benne lévő cucc.

ebből meg adódik,hogy azzal sem árt tisztában lenned,hogy miből mennyit kell használni.

2015. nov. 13. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:

előző vagyok,most olvasom csak a válaszokat.

nah a centrum vitamin egy tipikus példája a csalásnak.

nem véletlen,hogy külföldön nem is lehet forgalomban,mert gyakorlatilag egy 10 kilós kutya vitamin igényét sem fedezi a napi 2-3 szem belőle nem hogy egy felnőtt emberét,vagy egy sportolóét.

szóval olyat ne vegyél.

2015. nov. 13. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!