Méregtelenítésnek milyen fogyasztószert, zsírégetőt ajánlasz?
Állandóan elnehezükök a rossz kajáktól, felvágott, főzelék, sűlt húsok, tejek stb, de nem keresek havi fél millát, szóval magyar szupermarketből kell táplálkoznom.
Megfigyeltem ha Fat burnert tolok étkezés közben, az emulgeálja a zsírt és amit káros, így nem nehezülök el annyira. Van jobb mint a sima Fat burner erre a célra? Pl Supoer fat burner, vagy shape X, Turbo Ripper vagy más tablettát lenne érdemes tolnom? Nem akarom szézezerért minden tablettát kipróbálni, melyiket ajánlod?
# 4/5 a tabletták nem drágák, ha nem veszemmeg mind kipróbálni valójában a lególcsóbbak. az egészséges étkezés nagyon drága kb 150 nettónál kezdődik és csak a kajára költöttél a bogyó meg csak 3 ezer és beveszed
Azért neveztelek hü*yének, mert olyan ostoba választ adtál, amilyet azok szoktak, akik h-ék, csak nevén neveztem a dolgot.
A tablettákban levő csomósodást gátló nem méreg, EU laborokban bevizsgált anyagok nem károsak és nem hatnak ránk csak a vitaminok és egyéb fogyasztószerek.
A Turbo ripper, vagy shape x jobb vagy más?
" akkor én biztos valami varázsló vagyok, mert ugyan 2009-10-ben, de kb 20-25ezres kajapénzből oldottam meg 2 felnőtt egészséges étkezését"
Ezt elhiszem, viszont én egészséges étkezésről beszéltem, nem csak odadobni a családnak valami moslékot.
Lehetne hogy ne térjünk el a tárgytól : Méregtelenítésnek milyen fogyasztószert, zsírégetőt ajánlasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!