Méregtelenítésnek milyen fogyasztószert, zsírégetőt ajánlasz?
Állandóan elnehezükök a rossz kajáktól, felvágott, főzelék, sűlt húsok, tejek stb, de nem keresek havi fél millát, szóval magyar szupermarketből kell táplálkoznom.
Megfigyeltem ha Fat burnert tolok étkezés közben, az emulgeálja a zsírt és amit káros, így nem nehezülök el annyira. Van jobb mint a sima Fat burner erre a célra? Pl Supoer fat burner, vagy shape X, Turbo Ripper vagy más tablettát lenne érdemes tolnom? Nem akarom szézezerért minden tablettát kipróbálni, melyiket ajánlod?
"...milyen zsírégetőt ajánlotok a szervezet méregtelenítésére?" [#12]
Zsírt akarsz égetni, vagy méregteleníteni?
Állításod szerint felsőfokú végzettséged van. Ez esetben todod kezelni a net különböző keresőit. Nézz utána, mit mondanak a toxikológusok a szervezetbe bekerült méreganyagok kiűzéséről. (Bizonyított, hogy a mai idősek szervezetében még kimutatható pl. a DDT, ami annak idején gyakori használatú volt.)
.
Más...
Azokat hülyézed le, akik primitív kérdésedre megfelelő választ adnak. Nem felsőfokú "értelmiségi" módszer!
Egészségi állapotod, testi felépítésed mennyiben hasonló a válaszolóléval?
Ha nekik bevált valami szer, nálad ugyanazt a hatást váltja ki?
.
"Ezek után, kérdezem, hátha megértettétek (csak reménykedek)..."
Nem, nem értem meg, ha ennyire lenézed a válaszolókat, miért kérdezel ezen a lapon?
Nem tartom magam -és mások sem engem- nyelvtannácinak, de egy felsőfokú végzettségűtől szerintem joggal elvárható, hogy tisztában legyen az ikesigék helyes használatával... (No és azzal is, hogy a "trafik" nem azok közé tartozik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!