Este hat után szabad rizst enni?
csirkét ettél mellé?
a zsömlétöl lesz de a rizstöl nem ha ettél mellé csirkét
Azt akarod mondani, hogy némi gabonakeményítőn próbálsz élni...? Ez még a nitrogénegyensúlyhoz se lesz elég, de ne aggódj, nem lesz nagy bajod, a testedben van elég aminosav, egyszerűen le kell bontani némi izmot... Minek az.
Ha egyszer csináltad, az persze nem akkora vész, csak egy átkozottul buta nap. Mintha megnézted volna, mi kell a testednek, nehogy véletlenül azt edd.
A rizs amúgy teljesen OK, 6 után is, semmi nem történik mágikusan 6-kor, viszont mást is kell hozzá enned, ajánlom a fehérjét s persze némi zsírt. Mivel ezek esszenciális tápanyagok...
A rizsben is van zsír (s fehérje), csak kevés. Még testépítős mennyiségekkel se tudsz eleget bevinni vele.
Kiegészítem. Sokan nem esznek este sok szénhidrátot, néha elfelejtem, mivel nekem tökmindegy a napszak, ha eszem. De esti rizsezéssel attól még lehet fogyni, csak aki azt tapasztalja, hogy nem jó neki, ne tegye.
Van, aki mindig szénhidrátdúsan eszik, mert nem bírja máshogy, s az is lefogy, mennyiség kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!