Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Este hat után szabad rizst enni?

Este hat után szabad rizst enni?

Figyelt kérdés
Ma amugy ezt ettem meg két zsömlét, lesz tőle hízás?
2015. nov. 3. 19:47
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

csirkét ettél mellé?

a zsömlétöl lesz de a rizstöl nem ha ettél mellé csirkét

2015. nov. 3. 19:53
 2/10 A kérdező kommentje:
nem ettem csirkét. a zsömlét pedig délelőtt ettem
2015. nov. 3. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Basszus, nem elég, hogy koplalsz, de ráadásul csak magas glikémiás indexű ételekkel, semmi normális kaja? Se hús, se zöldség? Komolyan megáll az eszem... Mikor fogjátok már fel, hogy hosszú távon így csak hízni lehet?
2015. nov. 3. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Azt akarod mondani, hogy némi gabonakeményítőn próbálsz élni...? Ez még a nitrogénegyensúlyhoz se lesz elég, de ne aggódj, nem lesz nagy bajod, a testedben van elég aminosav, egyszerűen le kell bontani némi izmot... Minek az.

Ha egyszer csináltad, az persze nem akkora vész, csak egy átkozottul buta nap. Mintha megnézted volna, mi kell a testednek, nehogy véletlenül azt edd.

A rizs amúgy teljesen OK, 6 után is, semmi nem történik mágikusan 6-kor, viszont mást is kell hozzá enned, ajánlom a fehérjét s persze némi zsírt. Mivel ezek esszenciális tápanyagok...

A rizsben is van zsír (s fehérje), csak kevés. Még testépítős mennyiségekkel se tudsz eleget bevinni vele.

2015. nov. 3. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Kiegészítem. Sokan nem esznek este sok szénhidrátot, néha elfelejtem, mivel nekem tökmindegy a napszak, ha eszem. De esti rizsezéssel attól még lehet fogyni, csak aki azt tapasztalja, hogy nem jó neki, ne tegye.

Van, aki mindig szénhidrátdúsan eszik, mert nem bírja máshogy, s az is lefogy, mennyiség kérdése.

2015. nov. 3. 20:28
 6/10 Szintiszoli123 ***** válasza:
szabad
2015. nov. 4. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Imádom a rizses húst és amíg azt ettem egy dekát nem fogytam ,pedig olaj nélkül csináltam .Most hogy elindult a fogyás én nem eszem .
2015. nov. 4. 16:15
 8/10 Szintiszoli123 ***** válasza:
Mit eszel a rizs helyett?
2015. nov. 4. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Salàtàt ,brokkolit,pàrolt zöldséget , eszem rizst ,kenyeret ,liszentes cucc kizàrva
2015. nov. 4. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Este hat után pontosan azt szabad enni amit este hat előtt.
2015. nov. 5. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!