155-157 cm-hez mennyi a megfelelő testsúly? (13 és fél év/L)
Figyelt kérdés
46 vagyok:// és egy kicsit ducinak/kövérnek érzem magam2015. okt. 30. 18:07
11/14 anonim válasza:
Ki mondta hogy nő vagyok? :D
Meg az az adat téves, ha nekem 8%-om volna messze nem úgy néznék ki mint most, 15 felett van.
És férfi vagyok, mint mondtam
12/14 anonim válasza:
Szerintem abszolút okés a súlyod. Én 12 éves lány vagyok 164 cmrel, 53 kg. Azt mondta a tesitanárom hogy oké. A csontjaidtól is függ, pl apám 60 kg volt fiatalkorában, 189 cmrel. Anyukám meg csont és bőrrel is 70. Na jó nem csont meg bőr. :)
13/14 anonim válasza:
Sokmindentől függ, hogy adott magassághoz mennyi a megfelelő testsúly, pl. hogy az illető mennyire izmos, milyen vastag a csontozata... De a tiéd teljesen normálisnak tűnik. :) A kövérség miatt meg ne aggódj, még alakul a tested, fogsz nőiesedni is, esetleg sportolj kicsit, ha nagyon zavar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!